Pescuitul la feeder cu boilies

Pescuitul la feeder cu boilies

(Rating)

Pescuitul la feeder cu boilies
Provided by boilies.es

Pescuit la feeder a devenit o tehnica foarte cautata pescarii de diferite specii cum ar fi platica,caras, crap ca urmare vom incerca sa prezentam pe scut aceasta tehica ,montura feeder,pasii de pescuit la feeder. Pentru pescuitul la feeder avem nevoie de o lanseta feeder si o montura feeder.

Pregatirea nadei

In primul rand trebuie sa pregatim nada pentru atragerea pestilor.in functie de specia de pesti vizata putem alege mixul pentru nada dupa care se poate aduga si aroma mai intensa pentru rezultate mai bune Ingrediente: top mix 2 kg,aroma de capsiuni 200 ml,200 ml apa.Se amesteca intr-un vas aroma si apa dupa care se adauga peste mix treptat,nu adaugati tot odata pentru ca sa nu riscati sa stricati nada daca nu mai aveti mix uscat. Recomand sa pastrati putin mix uscat in punga in caz de puneti prea multa apa. Dupa mixare se lasa 5 minute sa traga aroma si se trece la pasul 2.

Nadirea cu prastia.

Se arunca cu prastia 5-6 bulgari in locul vizat pentru pescuit dupa care se trece la pasul urmator acela de montare a unditelor.

Montura

Montura este compusa din o line de 0.30 mm,carlige de 8 sepecialist,un cosulet feeder cu monaj clic. Se leaga acul dupa care se monteaza prinzatorul pentru cosuletul feeder la 15 cm de cosulet si se prinde cosuletul.

Se monteaza momeala si se lanseaza

Se monteaza momeala de aceasta daca un boilies adugat cu inel de silicon dar puteti aduga si prin alte metode,fir de par sau tot cu tub de silicon numai ca se gaureste boiliesul, si se introduce momeala in recipientul de aroma dupa care se umple cosuletul cu nada . Se lanseaza in in locul dorit si se asteapta trasatura care in functie de balta nu se lasa asteptata prea mult.
montura feeder pescuitul.eu
Fir intins pescuind la feeder.
Autor: Pescuitul.eu
Pescuitul la feeder cu boilies 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Etichetat cu: , ,
Postat in Articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită