Pescuitul la crap iarna, 4 sfaturi

Pescuitul la crap iarna, 4 sfaturi

(Rating)

Pescuitul la crap iarna, 4 sfaturi
Provided by

Ne apropiem incetul cu incetul de o perioada destul de trista pentru pescari si anume iarna. incet, dar sigur, temperaturile merge in jos si in cateva saptamani gerul va fi stapan. Poate v-a intarzia dar va veni.
Apa se raceste si pestii vor fi in zone mai profunde, devin lenti si reduc aproape toata activitatea. Oare acest lucru ne descurajeze? Nu, este o provocare. Cu siguransa printre cititorii nostri sunt multi care nu se tem de imbracaminte rece si calda, cu nadejde la zile insorite.
Si acest tip de zile sunt “cele mai bune”, intr-un moment dificil. Ploaie isi zapada nu sunt deloc recomandate. in principal din cauza suferintei de pescar. Eu sunt primul care a indurat zile lungi de ploaie, dar, de obicei, in primavara, cand temperatura este mai mare si pestii sunt mai activi. Acestea sunt zile perfecte pentru a aplica spunand ca “apele tulburi”. in timpul iernii, cele mai bune, sunt zile in care apa este limpede, transparenta pestele sa poate vedea mai bine momeala.
Desigur, dar uneori ne poate surprinde unele miscari in apropierea tarmului, acesta este mult mai frecventa pentru a le gasi bine. Aici ne vom concentra, in cautarea pentru un cort mare, care este activ nepregatit si, prin urmare, dornic de momeala noastre atractive. Va las cateva sfaturi, care, sa va ajute in partildele viitoare de pescuitsi sper sa va serveasca pentru a imbunatati perspectivele de pescuit, dar infailibile nimic. Cel mai important lucru este sa iasa si sa se bucure hobby-ul nostru favorit:

Supravegherea pestilor

Daca pescuit este aproape sau l-am vizitat inainte de ziua de pescuit noastre, petrece cateva ore incercand sa detecta zonele de circulatie a crapului. Daca suntem in a doua zi, langa trestie, petrece cateva minute si uita-te langa mal si vezi daca nu vezi pesti pe langa mal

Nadire calculata

incercati sa stimuleze activitatea carierei noastre, dar trecem mai departe! Spre deosebire de ceea ce se intampla in 3 sau 4 luni, nu foame, l hranesc mai mult ceea ce se poate face este ca noi elimina fiecare optiune de captare.

Nade si momeli de culori deschise ,stralucitoare

Legate de mai sus, numim atentia noastre prada boiles masticuri sau culori luminoase. Rosu puternic sau galben sunt preferatele mele.

Pescuiti in orele cu cel mai mult soare(in orele insorite)

Daca zori de vara sau de amurg sunt cele mai bune de ori, iarna este momentul perfect atunci soarele straluceste in apa, pentru ca va incuraja activitatea pestilort

Fir intins in pescuitul iarna la crap!

Pescuitul la crap iarna, 4 sfaturi 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Etichetat cu: , , ,
Postat in Articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Ultimele Comentarii
Hosting gratuit

Găzduire Gratuită