Pellete si pellete sferice

Pellete si pellete sferice

Ingrediente :MIX USCAT:-200 g.malai
-100 g.pesmet
-100 g.soia
-25 g.fulgi de cartofi
-25 g.zahar vanilat
-50 g.faina alba
-30 g.cinepa prajita
ADITIVE USCATE:5g. betaina,10g.praf de ficat,20 g. robin red.
PARTEA LICHIDA:2ml. indulcitor lichid,15 ml.aminoacid,aroma.Peletele se gaseste in comert si a devenit o momeala si o nada indispensabila pentru pescari indiferent de specie.Se pot face peleti pentru Crap, Somn, etc, avand o eficienta sportita si rezultate foarte bune.

Astazi exista foate multe  variante pt fabricarea peletelor cum ar fi cele fabricate din subproduse cerealiere care au interesat imediat crapistii in detrimentul traditionalei grine, fiind diferite in ceea ce priveste modul de preparare, conservarea si transportul lor.

Pelletele si pelletelor sferice reprezinta o nada de fund compacta , obtinuta dintr-un amestec de grine, fainuri de peste, extracte naturale, uleiuri diverse si variate din pct de vedere atractiv, care odata ajunse pe fund se topesc incet si formeaza un covor de particule atractive in locul de pescuit. Singura problema pe care o putem gasi la pellete este ca ele nu sunt deloc adaptabile pentru lanseuri de lunga distanta.

De aceea fabricantul a lansat pe piata faimoasele pellete sferice (ball pellets) pentru a raspunde asteptarilor pescarilor pasionati de nadirea la distanta. Pelletele sferice sunt o momeala rotunda care se fabrica pe aceleasi baze ca si boiliesurile clasice  dar din reteta se elimina ouale. Cand sunt introduse in apa pelletele sferice se dizolva intr-un timp de 20-30 min, ar mai putea fi numite si boiliesuri solubile.

Pelletele sferice au avantajul, ca si boilesurile, de a putea fi lansate la mare distanta cu ajutorul unui baston Cobra. Este bine ca inainte de lansare acestea sa fie trecute printr-o solutie hidratanta pentru a le ingreuna (castigati distanta de lansare) si a le spori gradul de atractivitate. Poate reprezenta o arma redutabila in baltile unde crapii sunt educati si suspiciosi in ceea ce priveste boiliesul conventional.

Principiul de baza al functionarii peletelor si al pelletelor sferice este de a crea pe zona nadita un semnal nutritiv si aromat. Crapul neincrezator din zona va fi atras de semnalul nutritional puternic si odata ajuns la nada nu va avea alt asolutie decit de a se agata de momeala pentru a-si potoli foamea.

Peletele se gaseste in comert si a devenit o momeala si o nada indispensabila pentru pescari indiferent de specie.Se pot face peleti pentru Crap, Somn, etc, avand o eficienta sportita si rezultate foarte bune.

MIX USCAT:-200 g.malai
-100 g.pesmet
-100 g.soia
-25 g.fulgi de cartofi
-25 g.zahar vanilat
-50 g.faina alba
-30 g.cinepa prajita
ADITIVE USCATE:5g. betaina,10g.praf de ficat,20 g. robin red.
PARTEA LICHIDA:2ml. indulcitor lichid,15 ml.aminoacid,aroma.

Va dorim fir intins.

Pellete si pellete sferice 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Etichetat cu: , ,
Postat in Articole, Momeli, Nade

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită