Montura Pater noster

Montura Pater noster

(Rating)

Montura Pater noster
Provided by

Montura Pater Noster – Aceasta montura poate fi folosita atat pe rauri cat si pe lacuri pentru pescuitul pestilor rapitori, (stiuca si salau) folosind ca momeala pestisori vii sau morti.

Montura Pater Noster scufundat foloseste o pluta scufundata pentru a mentine firul dintre plutasi varful vergii cat mai intins cu putinta, evitand astfel formarea burtii care ingreuneza intepareapestelui.

De firul principal se ataseaza prin intermediul unui vartej un fir secundar – o bucata de monofilament, cu lungimea de 3,00-5,00 m si cu grosimea de 0,30-0,40 mm, in functie de marimea pestilor urmariti.

Pe firul secundar se fixeaza un opritorde silicon si o plutacuportanta de 15-20 g, iar la capatul liber un alt vartej; de acesta se ataseaza struna de lestare, o bucata de nylon monofilament cu lungimea de 30-50 m si cu grosimea de 0,20 mm, prevazuta in capat cu un plumb cu ochet, cu greutatea de 40-80g, in functie de distanta de pescuit si de viteza curentilor apei.

Daca pe parcursul drilului plumbul se agata in diverse obstacole submerse, struna de lestare va ceda permitand aducerea pestelui la mal si evitand astfel pierderea capturii.

Montura poate sa fie si in prezentarile : intins, flotant

Va dorim fir intins ! Montura pater noster.

Montura Pater noster 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Etichetat cu: , ,
Postat in Articole, Tehnici de pescuit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită