Judetul Dolj: Doi barbati au fost prinsi la pescuit fara autorizaţie legala

politia de frontiera“Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – S.T.P.F. Dolj au depistat, în zona de competenţă, doi cetăţeni români care pescuiau cu plase monofilament, fără să deţină autorizaţie legală.

In data de 06 August 2014 poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Dolj au observat pe direcţia km fluvial 807, pe balta Hunia, o barcă în care se aflau două persoane ce pescuiau cu ajutorul unor plase de tip monofilament.
În urma verificărilor s-a stabilit că cei doi sunt cetăţenii români în vârstă de 19, respectiv 21 de ani, care pescuiau cu 12 plase de tip monofilament şi nu deţineau nici autorizaţie de pescuit.
Asupra celor doi tineri a fost descoperită cantitatea de 26 kg de peşte din speciile caras şi crap.
Uneltele de pescuit, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar peşte în valoare de 130 de lei a fost predat unei societăţi comerciale de profil.
Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanelor în cauză dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinerea şi utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament şi pescuit comercial fără licenţă sau autorizaţie”.

Sursa: www.gds.ro

Judetul Dolj: Doi barbati au fost prinsi la pescuit fara autorizaţie legala 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Postat in Articole, Stiri
Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită