Contact

Email : pescuitul.eu@gmail.com

4 comentarii la “Contact
 1. Alexandru Bigiu says:

  Salut,

  ma intereseaza si pe mine sa pescuiesc in week end in lacul Bolboci,unde pot plati acea taxa sau de unde pot lua permis de pescuit?

  multumesc si astept raspunsul dv

 2. Pescarul says:

  Judetul: Dambovita
  Localitatea: Bolboci

  Pe drumul spre cabana Padina. Este un lac de acumulare. Specii: pastrav, lostrita si clean. Momeli artificiale: voblere, rotative. Alte informatii utile: este un lac frumos.
  —————————-
  Din Moroieni se face drumu asfaltat catre sanatoriul TBC, care se continua cu drum forestier EXCELENT pana la hotel Pestera, trecand pe langa cabana Zanoaga si barajul Bolboci. Specii: Pastrav autohton, pastrav curcubeu. Momeli: lingurita, musca. Alte informatii utile: Pentru a putea pescui trebuie sa aveti permis ANPA, in baza caruia se va elibera de catre administratia parcului Bucegi din localitatea Pucioasa un permis de pescuit contra sumei de 26 lei/zi.(suma este orientativa.)

  Sper ca informatiile sa va ajute informatiile sunt putine de acest lac daca mergeti acolo va rugam sa ne scrieti si noua noi informatii.
  Fir intins si asteptam capturi.

 3. Dan Apostol says:

  Vand barci profesionale marcile Storm si Catran provenienta Ucraina la preturi foarte avantajoase,cizme sold-salopeta Nordman Made in Rusia tel 0747 532 901

 4. Dumitrache Daniel says:

  Un nr de tel de la balta Ilfoveni 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Ultimele Comentarii
Hosting gratuit

Găzduire Gratuită