Info pescar

Permis de pescuit 2013.

(Rating)

Permis de pescuit 2013.
Provided by anpa.ro

Vine, vine primavara si se asterne in toata tara. Este momentul mult asteptat de toti pescarii si deja aud zvonuri ca s-a prins carpi pe baltile si raurile noastre.
Pentru a ajuta putin cu infomatii va spunem de ce aveti nevoie sa obtineti permisul de pescuit.

Incepand cu data de 3 ianuarie 2013, putem achita la trezorerie in contul 20160103, contravaloarea permiselor de pescuit recreativ/sportiv. taxa din contul licente si autorizatii, respectiv cel mentionat mai sus, va fi la fel ca in anul 2012.

-30 lei persoane fizice
-10 lei elevi/studenti
-gratuit pensionari
in baza acestei chitante de la trezorerie, putem pescui legal pana la aparatita timbrelor oficiale care se vor lipi pe cardul de pescuit.

Atentie

, doar cei care au beneficiat de permise de pescuit valabile pe anul 2012, pot pescui in baza chitantiei pana la aparatia timbrelor!
cei care nu au beneficiat de permise pe anul 2012, pot achita contravaloarea taxei si pot depune documentele la ANPA, in vederea eliberarii cardului (permisului) de pescuit.

Membrii pescari ai Asociatiei Judetene a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi (AJVPS) Bihor care isi achita cotizatia pentru anul viitor in perioada 1 decembrie 2010 – ianuarie 2011 vor beneficia de o reducere de 10%”Pentru anul viitor, cotizatia de membru pescar a fost stabilita la suma de 140 de lei” conform AJVPS Bihor. De reducerea cuantumului cotizaxiei beneficiaza, conform statutului AJVPS Bihor, elevii si studentii de la cursurile de zi in varsta de pana la 25 de ani, femeile indiferent de varsta precum ai barbatii de peste 62 de ani. Acestia vor plati doar jumatate din cotizatie. Fir intins in 2013!

Mai multe detalii pe www.anpa.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Ultimele Comentarii
Hosting gratuit

Găzduire Gratuită