Ultima Frontiera Periprava Tulcea

Ultima Frontiera Periprava/Tulcea

(Rating)

Ultima Frontiera Periprava

Localizare : Periprava/Tulcea

Prezentare: Ca si tine , si noi am pornit intr-o calatorie imaginara a deltei asa cum am crezut ca se mai regaseste doar in povestile de demult.
Asa am ajuns la Ultima Frontiera . Dintr-o aventura s-a nascut un complex situat chiar la ultima frontiera, adica intr-un peisaj de aproape 1000 ha de salbaticie, la granita dintre Romania si Ucraina, in ultima localitate de pe bratul Chilia, in Periprava.
Oamenii locurile si peisajele care ne-au impresionat si care ne inconjoara se regasesc printre filele de la Ultima Frontiera.
Nici nu stiu daca ar trebui sa iti mai povestesc despre cele 16 camere din cadrul pensiunii Ultima Frontiera caci , cu siguranta ai fost deja vrajit de peisajul care te inconjoara . Nu vrei sa vorbim despre lucruri concrete . Mai avem timp imi spui , poate mai tarziu.
Stiu, simti ca timpul trece altfel aici , departe de zgomotul citadin , ca l-ai lasat undeva la plecarea ta din Tulcea si ca nu te mai poate fugari . Sunt prea multe de vazut si descoperit la Ultima Frontiera , iar timpul e ingaduitor in Delta , zilele curg altfel.
Dar cum se lasa seara si trebuie sa vorbim si de cazare in Delta Dunarii, iti voi spune totusi povestea pensiunii de aici .
Desi inclin spre descrierea academica a facilitatilor de cazare de 4* oferite (birou , minibar , seif , televiziune prin satelit , internet WiFi , aer conditionat , baie cu dus , produse cosmetice , uscator de par …) , voi urma sfatul unui prieten si iti voi spune doar : Aici e ca acasa !

Specii de pesti: Crap,Somn,Rosioara,Biban,Platica,Stiuca,

Facilitati :Copaci pe mal,WC,Umbrar,Magazin,Pescuit din barca,Restaurant,Catch & Release (CR),Ponton,Barbeque,Posibilitate campare,Inchiriat barca,

Acces balta : Cum ajungi la Ultima Frontiera?
Ca in orice calatorie sau aventura , totul incepe cu o harta si cateva indicii ale locului in care ne gasesti. Cu masina poti merge pana in Tulcea, de aici urmand doar calea navigabila cu 3 optiuni (masina poate fi lasata in parcarea unui hotel de pe faleza ; te sfatuiesc sa rezervi locul de parcare) :
Transport rapid cu salupa privata (durata transfer 1h40-, capacitate 6 persoane).
Transport public rapid pe ruta Tulcea-Sulina realizat de:
www.nave-rapide.ro
Din Sulina catre Periprava transportul este privat, realizandu-se cu masina de teren sau cu barca tip laguna (barcile tip laguna nu sunt acoperite; in cazul in care optezi pentru acest transfer, ar fi necesare haine de ploaie si vant)
Daca vrei sa te ajut cu mai multe informatii privind complexul Ultima Frontiera, imi poti scrie la : reservations(at)hotelultimafrontiera(dot)com

Undite: Numar de undite: 0 undite

Cazare: Nu

Se retine : Cantitate retinuta: 0 Kg

Regulament: Cantitate retinuta: 0 Kg
Drum de acces: pe apa
Numar de undite: 0 undite

Accepta Permis :fara

Pescuit nocturn : Da

Contact : -

Taxa : Catch & Release (Prinde si elibereaza): 0,00 lei

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Ultima Frontiera Periprava Tulcea 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Etichetat cu:
Postat in Balti, Delta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită