Turulung

Lacul de pescuit Turulung s-a format acum mai bine de 30 de ani prin infiintarea unei balastiere pe raza comunei Turulung, judetul Satu Mare.
In urma sistarii activitatilor de exploatare, in 1990, suprafata de 3 ha a devenit lac de pescuit care pina in anul 2005 a fost administrat de Consiliul Local Turulung.

Incepind cu anul 2006 Lacul de pescuit Turulung este o afacere de familie pentrut pescuitul sportiv cu sistem de retinere si catch and realese, pentru toti iubitorii sportului cu undita.

Servicii
Lacul de pescuit Turulung este la dispozitia D-voastra pentru o partida de pescuit si relaxare, cu un peisaj ce va va incanta din prima clipa.

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Turulung 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Postat in Balti, Baltinerevizuite, Bug

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită