Sustra

Balta Sustra se afla situata la jumatatea drumului dintre localitatile Sustra si Petrovaselo pe partea stanga.
Suparfata luciului de apa este de aproximativ 4 ha. Balta are o forma dreptunghiulara cu lungimea de aproximativ 330 m si latimea de 115 m. Adancimea maxima este de 2 m. Fundul este in mare parte malos, dar pe alocuri se intalnesc zone cu nisip sau pietris. Malurile sunt joase aproape lipsite de vegetatie de tip stuf.
Balta este populata cu crap, amur, somn, salau, stiuca, caras. Se prinde foarte mult crap, caras si somn.
Se permit doua lansete cu cate doua carlige. Sunt strict interzise folosirea carligelor triple sau a altor tehnici nesportive (curent electric, carbid, setci etc.) Pescuitul din barca este interzis, in schimb iarna este permis pescuitul pe gheata la copca.
Proprietarii accepta C&R, dar daca pescarii doresc pot retine contra cost pana la 5 kg de peste.
Accesul la balta se face usor datorita drumului pietruit. La intrare pescarii beneficieaza de o parcare pietruita. Pe maluri sunt amenajate locuri de luat masa cu umbra, spatii de depozitat gunoiul. Pescarii pot fi insotiti gratuit de sotii, prietene, copii pana la 12 ani. Accesul cu caini de companie este permis cu conditia ca acestia sa fie legati in lesa si sa nu provoace stricaciuni, mizerie si sa nu-i deranjeze pe ceilalti pescari.
Taxe:
* taxa pescuit – 20 lei
* crap – 13 lei/kg
* amur – 12 lei/kg
* somn – 14 lei/kg
* stiuca – 10 lei/kg
* salau – 10 lei/kg

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Sustra 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Postat in Balti, Baltinerevizuite, Bug

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită