Olt-Baraj Izbiceni

Pe Olt există aproape 30 de lacuri de acumulare.Ultimul pana la varsa este Izbiceni.
Cel mai bun loc de pescuit de pe lacul de acumulare Izbiceni,dupa spusele localnicilor este in amonte de baraj cam 1 km, unde se afla un fost pod, care facea legatura intre localitatile Prundu pe de o parte si Izbiceni pe de alta. Acum nu mai este legat de maluri, podul fiind ca un vas ancorat. Daca ajungi cu barca la el cca. 80m de malul stang si inaltime 0,70m, te poti urca lejer si descoperi un loc de pescuit extraordinar,comod,de obicei neaglomerat si unde poti prinde pe alese platici, salau, somotei si somn mare,crapceni si ce o mai fi, in functie de norocul fiecaruia.Va urez Fir Intins.

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Olt-Baraj Izbiceni 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Postat in Balti, Baltinerevizuite, Bug

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită