Lacul Valea Uzului

Lacul Valea Uzului este un loc foarte bun si frumos pentru pescuit situat pe raul Uz. Trebuie mentionat ca malul stang este numai cu stanci si bolovani (deci nu mergeti cu copii) dar daca totusi vreti sa luati si familia puteti merge pe malul drept al barajului.Drumul nu e foarte bun dar nu sunt probleme daca ploua.
E un loc minunat cu o priveliste rar intalnita, unde se merita sa mergi sa stai macar o saptamana si sa pescuiesti in toate felurile pe care le stii.

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Lacul Valea Uzului 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Postat in Balti, Baltinerevizuite, Bug

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită