Lacul Trei Ape Caras-Severin

 
Lacul Trei Ape

Localizare : Brebu Nou /Caras-Severin

Prezentare: Lacul Trei Ape, se afla la aprox. 36km de Resita, in depresiunea Garana, la o altitudine de aproximativ 835, pe o intindere 52 de hectare.
Lacul de acumulare care a dat numele statiunii aduna apele a trei rauri ce vin de pe muntii din jur – Semenic, Brebu.Zona este ideala pentru popasuri, drumetii, de cateva ore, pe trasee bine marcate si sigure. Pe perioada verii se poate sta cu cortul, fiind zone special amenajate pentru campare, iar in perioada iernii, datorita climatului montan, se poate schia.
Pentru cazare la Lacul Trei Ape, exista cateva cabane, casute, pensiuni si un hotel, in statiunea turistica cu acelasi nume. Drumul este relativ bun pana la lac, cu mici serpentine. Zona nu este foarte aglomerata, astfel va puteti bucura de liniste.Pentru pescuitul recreativ sportiv se gasesc urmatoarele specii de pesti: salau, caras, pastrav,craete.

Specii de pesti: Caras,Salau,Clean,Pastrav,

Facilitati : Copaci pe mal,WC,Umbrar,Magazin,Pescuit din barca,Restaurant,Catch & Release (CR),Ponton,Barbeque,Posibilitate campare,Inchiriat barca,

Acces balta : Pe Dj 582 Resita -Cuptoare -Valiug – Garina. La iesire din Garina spre Brebu Nou dupa 1.5km veti ajunge in dreptul lacului Trei Ape.

Undite: Numar de undite: 0 undite

Cazare:Nu

Se retine : Cantitate retinuta: 0 Kg

Regulament: Cantitate retinuta: 0 Kg
Drum de acces: asfaltat
Numar de undite: 0 undite

Accepta Permis :cu permis

Pescuit nocturn :Da

Contact :-

Taxa : Catch & Release (Prinde si elibereaza): 0,00 le

 

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Lacul Trei Ape Caras-Severin 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Etichetat cu:
Postat in Balti, Baltinerevizuite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită