Lacul Sacalaia

Lacul Sacalaia este declarat rezervatie naturala.
Lacul de pescuit este inconjurat in totalitate de vegetatie, in consecinta se pescuieste doar din barca. Daca ai permis de pescuit platesti doar barca, fara alta taxa. I se mai spune Lacul Stiucilor. Apa este destul de adinca, chiar linga mal, ajungind pina la 18m in mijloc.
La Sacalaia se poate pescuit doar cu carnet de membru AJPS, care costă 77 de lei. Se plateste doar o taxa “de barca”, de 15 lei pe zi.
Sacalaia este singurul lac din Transilvania pe care se dezvoltă formaÅ£iuni de stuf plutitor, la fel ca în Delta Dunării. Lacul este format pe locul unei vechi exploatări de sare, dar în prezent apele sale sunt dulci datorită colmatării cu aluviuni aduse de pe versanÅ£i ÅŸi depunerii sedimentelor de natură organică, care împiedică apa să vină în contact cu sarea. Cu toate că este numit “Lacul Åžtiucilor”, acesta are foarte multe specii de peÅŸte.

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Lacul Sacalaia 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Postat in Balti, Baltinerevizuite, Bug

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită