Lacul Pleasa Prahova

lacul Pleasa/Prahova

(Rating)

lacul Pleasa
Provided by laculpleasa.ro

Localizare : Bucov – Blejoi – Pleasa/Prahova

Prezentare: Lacul Pleasa isi deschide portile  pentru toti pescarii. Incepand cu ora 06.00 va asteaptam sa veniti sa vedeti cum se prezinta cea mai utilata si mai moderna balta din Romania.
Pontoane, curent electric, iluminat nocturn, internet wireless si – cel mai important – un lac de 9 ha populat cu peste 12 tone de crap, majoritatea pestilor avand greutati cuprinse intre 5-12 kg! Fir intins!
Regulament pescuit sportiv pe lacul Pleasa 2013.

Specii de pesti: Crap,Somn,Salau,Cteno,Stiuca,Salonta,

Facilitati : Copaci pe mal,Posibilitate campare,Ponton,

Acces balta : Accesul catre balta de pescuit Pleasa se poate realiza din drumul national DN 1 A Ploesti – Valenii de Munte prin comuna Blejoi. Dupa trecerea podului peste raul Teleajan se face la dreapta si se merge pe drumul comunal pe sub pod.

Dupa aproximativ 1000 metri baza se gaseste pe partea stanga, iar la portile verzi se face accesul in perimetrul obiectivului.
Accesul dinspre drumul national DN 1 B Ploiesti – Buzau se realizeaza pe drumul comunal 59 pe langa parcul Stere, prin colonia Pleasa, pe langa fabrica de alcool Alexandrion.

Dupa trecerea de Alexandrion pe partea dreapta la cca. 500-800 metri la portile verzi se face accesul in perimetrul obiectivului.
La intrare in incinta obiectivului, in partea dreapta, se afla parcarea pentru autoturisme si mopede.

Unidite: Numar de undite: 0 undite

Cazare: Nu

Se retine : Cantitate retinuta: 5 Kg

Regulament:

Pe lacul Pleasa se practica pescuitul sportiv in sistem “prinde si elibereaza”, toti crapii care au greutatea peste 5 kilograme urmand sa fie eliberati imediat.
O partida de pescuit are 12 ore si se va desfasura doar pe timp de zi, intre 06.00-18.00
Este permis pescuitul pe timp de noapte, partida fiind de 12 ore, intre 18.00-06.00.
Se poate pescui cu maxim 4 scule, undite sau lansete, monturile fiind facute in asa fel incat sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura. Montura trebuie sa aiba UN SINGUR carlig, este interzis pescuitul cu monturi cu mai multe carlige (“bomba”).
Taxa de pescuit este de 50 ron/12 ore in sistem “prinde si elibereaza” pe tot parcursul saptamanii (luni-duminica), 90 ron/12 ore in cazul in care pescarul doreste sa opreasca un crap de pana la 5 kg de luni pana duminica.
Din momentul in care pescarul a decis ce crap isi opreste (in limita a 5 kg), TOTI ceilalti crapi vor fi eliberati fara a mai fi opriti in juvelnic sau sac de pastrare.

1. Pe lacul Pleasa se practica pescuitul sportiv in sistem “prinde si elibereaza”, toti crapii care au greutatea peste 5 kilograme urmand sa fie eliberati imediat.

2. O partida de pescuit are 12 ore si se va desfasura doar pe timp de zi, intre 06.00-18.00

3. Este permis pescuitul pe timp de noapte, partida fiind de 12 ore, intre 18.00-06.00.

4. Se poate pescui cu maxim 4 scule – undite sau lansete, monturile fiind facute in asa fel incat sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura. Montura trebuie sa aiba UN SINGUR carlig, este interzis pescuitul cu monturi cu mai multe carlige (“bomba”).

5. Taxa de pescuit este de 50 ron/12 ore in sistem “prinde si elibereaza” pe tot parcursul saptamanii (luni-duminica), 100 ron/12 ore in cazul in care pescarul doreste sa opreasca un crap sau un somn de pana la 5 kg, de luni pana duminica.

6. Din momentul in care pescarul a decis ce crap sau somn isi opreste (in limita a 5 kg), TOTI ceilalti crapi vor fi eliberati fara a mai fi opriti in juvelnic sau sac de pastrare.

Mai multe detalii pe laculpleasa.ro
Drum de acces: asfaltat
Numar de undite: 0 undite

Accepta Permis : fara

Pescuit nocturn : Da

Contact : Administrator pescuit sportiv: Dl. Ion Manole

Numar de telefon: 0744340796

Program pentru rezervari: 06.00 – 18.00

Taxa : Pescuit ziua: 100,00 lei / 12 h +5 kh

-50 ron/12 ore in sistem “prinde si elibereaza”

* -pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; multumim anticipat.

 

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Lacul Pleasa Prahova 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Etichetat cu: , ,
Postat in Balti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită