Lacul Pischia

Este un lac de acumulare nepermanenta, cu amenajare pentru pescuitul sportiv aflat in apropierea padurii Pischia drept pentru care s-a transformat intr-un loc ideal de agreement.
Mlastinile Murani, respectiv Acumularea Pischia, a fost creata in 1971 pe cursul paraului Magherus. Reprezinta o rezervatie naturala ornitologica, insumand un teritoriu de 200 de hectare. Aceasta rezervatie protejeaza habitatul specific pentru fauna acvatica si fauna periclitata datorita braconajului. In padurea Pischia, datorita pozitionarii Pischiei pe linia de faliere Est-Vest, care desparte masivul Poiana Ruscai de dealurile Lipovei, se gasesc vulcani noroiosi si ape mineralizate.

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Lacul Pischia 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Postat in Balti, Baltinerevizuite, Bug

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Ultimele Comentarii
Hosting gratuit

Găzduire Gratuită