Lacul Izvorul Muntelui-Bicaz

Lacul Izvorul Muntelui (cunoscut si sub denumirea de Lacul Bicaz) este un lac de acumulare aflat pe raul Bistrita la cativa kilometri in amonte fata de orasul Bicaz.
Lacul Izvorul Muntelui are o lungime de apr. 47 km si o latimea ce variaza de la 200 m pana la 2000 m. In coada lacului, pe Bistrita, se prinde bine la lingurita clean, nu uitati cubul de cascaval pentru mreana mare, mult biban si scobar.
Fauna lacului Izvorul Muntelui este alcatuita din clean, mreana, scobar, moioaga, lostrita, pastrav indigen, mihalt, oblet, porcusor, babusca, platica, pastrav curcubeu, pastrav de lac. Pescuitul se deschide in fiecare an la 1 aprilie si se inchide la 31 octombrie. Merita incercat.

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Lacul Izvorul Muntelui-Bicaz 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Postat in Balti, Baltinerevizuite, Bug

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită