Lacul Green Paradise din Podenii Noi

Lacul Green Paradise din Podenii Noi

(Rating)

Rapa Rosie ManeciuProvided by greenparadise.ro

Localizare : Lacul Green Paradise din Podenii Noi/Prahova

Prezentare:

Lacul Green Paradise din Podenii Noi, Prahova, a luat naştere în anul 2010. Până atunci în această locaţie se afla un bazin de irigaţii agricole. Bazinul a fost jumătate secat, iar jumătate acoperit cu vegetaţie (stuf, sălcii,  iarba papură,) şi mlaştină.
Din primăvara anului 2010 s-a lucrat intens pentru a fi decolmatat şi curăţat de vegetaţie. Suprafaţa lacului este de 10 ha luciu de apă şi este împărţit în două bălţi printr-un dig de departajare.
Prima baltă, respectiv balta Green Paradise I are o suprafaţă de 7 ha, cu adâncimi cuprinse între 30 cm şi 7,40 m, ce pune la dispoziţie 13 pontoane, 7 locuri amenajate de pescuit, 2 insule formate în urma curăţări şi decolmatării pământului pe care sunt disponibile 8 pontoane de dimensiuni mai mici, coşuri de gunoi la fiecare loc de pescuit, 3 W.C.-uri ecologice şi locuri special amenajate pt grătar.Aceasta este populată 90% cu peste paşnic şi 10 % cu peste răpitor. S-a populat în 2010 cu 2 tone de crap şi 500 kg de fito planctonofagi (fitofagi) respectiv Silver crap (sânger), Big head crap (nobilis), Grass crap (cteno) peştii având între 200g şi 5 kg. În 2011 s-a populat cu 4 tone de crap cu greutăţi între 500g-15 kg, 20 de exemplare de fitofagi sânger şi nobilis între 10 – 16 kg, 2 exemplare de fitofag cteno de 9,2 kg şi 8,80 kg, 20 de exemplare de salău între 1kg şi 4 kg, 100.000 de exemplare de ştiucă pre dezvoltate.
Aceasta baltă este destinată pescuitului sportiv.

A doua baltă, respectiv balta Green Paradise II are suprafaţa de aproximativ 3 ha luciu de apă, cu adâncimi cuprinse între 30cm şi 4 m; pune la dispoziţie 30 de locuri de pescuit, coşuri de gunoi, umbrare şi 1 W.C. ecologic, locuri amenajate pentru grătar.
S-a populat în 2010 cu 500 de kg crap şi fitofag între 200g şi 3 kg, iar în 2011 cu 1 tonă de crap între 500g şi 5 kg, 100 de kg de crap salonta şi cteno de o vară, 50.000 exemplare de larve de salău şi 20.000 de exemplare de ştiuca pre dezvoltate.
Din cauza vegetaţiei pe această baltă se vă pescuii numai la vargă, rubeziana sau shefild; doar în acest an, din toamnă se va curăţa din nou rămăşiţele de vegetaţie de pe fundul bălţi.
Sursa : green-paradise.ro

Specii de pesti: Crap,Caras,Novac,Oblete,Clean,Pastrav,Cteno,Boistean,

Facilitati : WC,Barbeque,Umbrar

Acces balta : Rapa Rosie se afla in localitatea Maneciu, judetul Prahova, la 45 km de Ploiesti intre Valenii de Munte si Cheia. Din centrul localitatii Maneciu-Ungureni, de la semafor, se tine drumul prin fata Primariei pana la baza Barajului Maneciu pe asfalt. De aici drumul va tine in aval pe langa Raul Teleajen si este din piatra pe o portiune de aproximativ 1 km pana cand ajungeti intr-o zona cu 3 case de vacanta.
La ultima casa pe dreapta din diretia de mers, veti gasi administratia care va va indruma catre locurile de pescuit, cazare sau campare, dupa caz, locuri amplasate la aproximativ 50 m cu acces facil pt auto.
Accesul este facil cu orice tip auto in oricare anotimp.

Numar de undite: 2 vergi si 3 lansete.

Cazare: Nu

Se retine : depinde de pachet(vezi la taxe)

Regulament: 

Regulament Green Paradise 2
(pescuit cu retinere 5/3 kg)

1. Pescuitul incepe de la ora 6 pana la ora 18 (12 ore)
2. Se pescuieste cu maxim 2 vergi si 3 lansete, obligatoriu dotate cu maxim 3 ace .Pescuitul la bomba este strict interzis.
3. Se retine crapul si ctenul intre 1 si 4 kg carasul, bibanul si bibanul soare se retine cu  limita de pe bon .salaul, stiuca, novacul se elibereaza imediat.
4. Pe acest lac sunt interzise injuriile, chefurile zgomotoase si orice alte activitati ce pot deranja ceilalti pescari, persoanele in stare de ebrietate recalcitrante nu au ce cauta pe lac , ne rezervam dreptul de a va cere sa parasiti perimetrul proprietatii daca nu se respecta aceasta regula fara a se inapoia banii platiti pe bon (se poate bea, se poate face chef ,se poate face gratar; in spatiile special amenajate fara a deranja restul pescarilor).
5. Pescarii au voie sa vina cu maxim un insotitor ori cu familia, restul vor plati o taxa de agrement.
6. Plantatul si pescuitul din barca este strict interzis (excepti se fac doar pescari ce se antreneaza pt competiti cu barca sau barcute de plantat).
7. Este interzis sa  puna pesti in acelasi juvelnic mai multi pescari.
8. Pe balta nr 2 nu se circula cu masina. Masinile vor fi parcate in locul special amenajat si pazit langa lac.
9. Dupa ora 10 dimineata portile se vor inchide , daca un pescar doreste sa paraseasca incinta trebuie sa anunte paznicul telefonic la nr 0727950630
10. Scaldatul este interzis, va rugam frumos sa fiti atenti la malurile abrupte, intrarea in incinta este pe propria dumneavoastra raspundere , personalul este dispus sa dea primul ajutor in caz de accidentare ,orice accidentare din vina pescarului nu poate invinovatii personalul.
11. Eliberarea unui crap, ten peste 4 kg in prezenta paznicului de pescuit , va fi recompensat cu o partida gratuita cu retinere 3 kg crap
Drum de acces: asfaltat
Numar de undite: 5 undite

Accepta Permis : fara

Pescuit nocturn : Da

Contact :Tel : 0728959334

Admininistrator
Toni Comsa

green-paradise.ro

Taxa : 

50 ron de Vineri pana Duminica                 – taxa de pescuit 12 ore (numai ziua sau noaptea) în sistem C&R (prinde şi eliberează)

40 ron de Luni pana Joi                                – taxa de pescuit 12 ore (numai ziua) în sistem C&R (prinde şi eliberează)

100 ron de Vineri pana Duminica               – taxa de pescuit 24 ore în sistem C&R (prinde şi eliberează)

90 ron de Lui pana Joi                                  – taxa de pescuit 24 ore în sistem C&R (prinde şi eliberează)

100 ron de Vineri pana Duminica               – taxa de pescuit 12 ore (numai ziua sau noaptea) cu posibilitatea reţinerii a 5 kg crap/ten intre 1-4 kg

90 ron de Luni pana Joi                                – taxa de pescuit 12 ore (numai ziua) cu posibilitatea reţinerii a 5 kg crap/ten intre 1-4 kg

30 ron de Luni pana Duminica                    – taxa de pescuit 12 ore ( numai ziua) rapitor C&R (prinde şi eliberează)

75 ron de Luni pana Duminica                    – taxa de pescuit 12 ore (numai ziua) rapitor cu posibilitatea retinerii 5 kg stuca/ somn /biban

pentru mai multe detalii cautati pe green-paradise.ro

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Lacul Green Paradise din Podenii Noi 4 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Etichetat cu: ,
Postat in Balti
3 comentarii la “Lacul Green Paradise din Podenii Noi
  1. Toni Comsa says:

    Buna ziua, descrierea ce o aveti pe site despre balta ce o administrez este eronata , sunt 2 balti diferite in descriere .Lacul Green Paradise nu are nici o legatura cu balta Rapa Rosie Maneciu/Prahova , va rog frumos sa remediati Problema . Va multumesc Administratia Lacului Green Paradise

  2. dinu alex says:

    este super.fir intins la toti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită