Lacul Fantanele-Belis

Lacul Belişul rămâne locul cel mai bun pentru pescuit la păstrăv şi clean la vobler din judetul Cluj.
Lacul Fântânele este situat pe cursul superior al Someşului Cald, in judetul Cluj. Este unul dintre cele mai mari lacuri de acumulare din Romania.
Lacul este si o atractie turistica deosebit de importanta fiind vizitat de foarte multi turisti care vor sa petreaca cateva zile de neuitat pe malul pitoresc al lacului fie in statiunea Beliş-Fântânele fie in numeroasele vile. De asemenea pe malul lacului exista si zone propice de campare, mai ales in partea superioara a lacului Fântânele.
Lacul este administrat de Ocolul Silvic Huedin.
Situat la o altitudine de 1.350 de metri, lacul BeliÅŸ – Fântânele este cel mai mare lac de acumulare de pe cursul SomeÅŸului Cald, având o suprafaţă de 826 de hectare ÅŸi un volum de 225 de milioane de metri cubi. Aflat la 55 km de Cluj-Napoca, lacul BeliÅŸ este printre cele mai adânci din Å£ară, în unele zone adâncimea sa depăşind 70 de metri.
Taxa de pescuit 2011 este de 26 de lei pe zi.

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Lacul Fantanele-Belis 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Postat in Balti, Baltinerevizuite, Bug

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită