Lacul Cuejdel-Lacul Crucii

Lacul Cuejdel sau Lacul Crucii este unul dintre cele mai mari lacuri de baraj natural din Europa, avand o suprafata de aproximativ 150 ha si o adancime medie de 10 m, si un volum de apa ce este in permanenta crestere. Barajul are 30 m inaltime si 100 m lungime, in aval formandu-se alte patru lacuri mici.
Lacul Cuejdel s-a format in urma unor alunecari de teren succesive (1978-1991) pe cursul Cuejdelului, la baza Culmii Munticelu.
Lacul Cuejdel este rezervatie naturala din anul 2004 , prin hotarare guvernamentala.
Din spusele localnicilor ar exista pastravi uriasi in lac, dar cei ce erau pe lac la pescuit nu prindeau decat boisteni si caras.

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Lacul Cuejdel-Lacul Crucii 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Postat in Balti, Baltinerevizuite, Bug

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită