Lacul Batal Ilfov

lacul Batal
Provided by Laculbatal.ro

Localizare : Afumati/Ilfov

Prezentare: 

Lacul de pescuit Batal, situat la nici 15 km de km zero al Bucurestiului, la iesirea din comuna afumati pe DN2, Bucuresti – Urziceni, va pune la dispozitie un amestec magnific de conditii de pescuit sportiv si agrement familial.
Complexul Batal ( atentie,a nu se confunda cu lacul Batal Livezi care este in aceeasi zona dar nu este in aceeasi administratie ) este compus din trei ochiuri de lac care totalizeaza cca 15 ha.
Toate au fost preluate in administarre acum cca 6 ani , timp in care, dintr-un lac care folosea mai mult ca si groapa de gunoi, prin investitii si multa munca s-a transformat intr-un refugiu pentru deconectare accesibiol tuturor.
Accesul simplu (cca 800 m drum amenajat cu piatra de la DN2) si apropierea de Bucuresti (cca 16 min de la Bucur Obor) este un mare avantaj fata de multe alte lacuri.
Este de asemenea un acces facil si pentru cei ce nu am mijloace auto proprii, pot veni cu Maxi – taxi de la obor pana in com Afumati (aici trebuie sa ma mai interesez si sa completez sa fie exact) si de acolo mai au de mers cel mult 10 min.
Pentru pescuit sportiv, anul acesta nu este deschis decat primul lac, cel de-al doilea fiind populat nul trecut cu puiet de stiuca si din aceasta cauza pescuitul in lacuriel 2 si 3 fiind strict interzis! e-a ungul timpului, lacul 1 a fost populat cu peste 20 tone peste (mare parte din populari sunt ilmate si au fost transmise pe posturile tv) din care foarte multe exemplare (crap si somn) care acum depasesc 16 kg. Este adevarat, lacul nu este un lac simplu, avand adancime medie de cca 1.5 m, dar in acelasi timp, avand longitudinal un canal pe mijloc cu adancimea medie de 5 m, loc ideal pentru exemplarele speciale sa se ascunda! Exista extrem de multi martori care au vazut si prins Crap si Teno de peste 15 kg aici, somn de 8-10 kg.
Taxa Pescuit 2011
30ron/zi L-J
40ron/zi weekend
Un bors gratis
CAMPARE
Pentru cei care doresc sa isi prelungeasca sejurul pe Lacul BATAL, va punem la dispozitie un loc amenajat special pentru asezarfea cortului.
Va amintim ca avem in dotare:
- toaleta cu apa curenta
- dusuri
- posibilitatea de a pregati diverse mancaruri in bucataria noastra
- acces la curent electric
- paza permanenta a bunurilor
- parcare amenajata
Pretul camparii este de 30 RON / noapte / cort.
Daca va lipseste cortul si totusi vreti sa ramaneti peste noapte la noi, va putem pune la dispozitie casute la pretul de 50 RON / noapte.

Specii de pesti:  Crap,Somn,Caras,

Facilitati : Copaci pe mal,WC,Umbrar,Magazin,Inchiriat barca,Catch & Release (CR),Ponton,Barbeque,Posibilitate campare,Restaurant,

Acces balta : Lacul Batal, situat la nici 15 km de km zero al Bucurestiului, la iesirea din comuna Afumati pe DN2, Bucuresti – Urziceni.La iesirea din Afumati in curba usoara la stanga pe langa o hala din zona se merge cam 700m trecand pe langa balta Batal Livezi.

Undite: Numar de undite: 0 undite

Cazare: Nu

Se retine : Cantitate retinuta: 5 Kg

Regulament: Cantitate retinuta: 5 Kg
Drum de acces: pietruit
Numar de undite: 0 undite

Accepta Permis : fara

Pescuit nocturn : Da

Contact :
Cosmote
- 0784.674.406
Vodafone
- 0722.656.342

 laculbatal.ro
Taxa : Catch & Release (Prinde si elibereaza): 0,00 lei
Pescuit ziua: 40,00 lei / 12 h

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Lacul Batal Ilfov 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Etichetat cu: , ,
Postat in Balti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită