Lac Pescaresc Olimp

Lac Pesc…limp Constanta

 

Lac Pescaresc Olimp/Constanta

(Rating)

Lac Pescaresc Olimp
Localizare : Olimp/Constanta

Prezentare: La iesire din statiunea Olimp, pe partea dreapta, cateva lacuri pescarus stie Primul lac, al nostru! Aici se naste acum Complexul Pescaresc..paradoxal sau nu, inca ii cautam un nume care sa spuna TOT.
Cand spunem “se naste”, inseamna ca acum se finiseaza constructia hotelului si a restaurantului de 3 stele, si se amenajeaza zona terenurilor de tenis si fotbal, sala de fitness, sauna, crama, zona de joaca pentru copii si parcarea. O, da, multe de facut! Cunoscatorii stiu ca in jurul lacului exista deja construite 10 casute moderne, dar si 6 casute mai putin.. dotate, sa le spunem, pentru cine apreciaza mai mult ..natura decat confortul. De gustibus non discutandum!
Mai e putin, putin..! Se lucreaza de zor pentru ca la 1 Mai sa primim clientii si in noua cladire, in conditii moderne. Va fi singurul complex unitar din zona care imbina specificul rustic, pescaresc cu cel modern, si care se va adresa impatimitilor de pescuit dar si familiilor acestora, oferind alternative pentru petrecerea timpului liber pentru doamne si copii.
Vom organiza concursuri de pescuit, nunti, botezuri, cumetrii, team building-uri, degustari de vinuri, concursuri pentru somelieri…de-ar tine vara 12 luni si ziua 40 de ore! Dar la noi, va tine! Pentru ca intentionam sa tinem Complexul deschis si functional la capacitate maxima tot timpul anului, doar vremea sa tina cu noi!
Fiind la inceput de drum, asteptam si acceptam sfaturi, pareri, sugestii, idei, ba chiar vom lansa un concurs cu premiu zilele urmatoare, pentru alegerea numelui..!

Specii de pesti: Crap,

Facilitati :Copaci pe mal,WC,Umbrar,Magazin,Catch & Release (CR),Ponton,Barbeque,Posibilitate campare,

Acces balta :DN39B, la iesirea din Statiunea Olimp, spre 23 August, Jud.Constanta

Unidite: Numar de undite: 0 undite

Cazare:Nu

Se retine : Cantitate retinuta: 0 Kg

Regulament: Cantitate retinuta: 0 Kg
Drum de acces: asfaltat
Numar de undite: 0 undite

Accepta Permis :fara

Pescuit nocturn :Da

Contact :-

Taxa : Catch & Release (Prinde si elibereaza): 0,00 lei

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Lac Pescaresc Olimp 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Etichetat cu:
Postat in Balti, Baltinerevizuite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită