iaz Draguseni

Iazul de pescuit Draguseni se afla situat pe teritoriul judetului Iasi iar comuna Draguseni, formata din satele Draguseni, Brosteni si catunul Garaleu se afla asezata pe malul stang al raului Moldova, la limita sudica a judetului Suceava.
Draguseni se invecineaza la nord cu satele Oniceni si Antoceni din comuna Forasti, judetul Suceava, la est cu satele Iorcani si Tatarusi din judetul Iasi iar la sud cu satele Homita si Cristesti din acelasi judet.
In partea de sud-vest si vest se invecineaza cu satele: Preutesti din comuna Timisesti, Ungheni si Savesti din comuna Raucesti si satul Soimaresti din comuna Draganesti toate din judetul Neamt.

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
iaz Draguseni 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Postat in Balti, Baltinerevizuite, Bug

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită