Golful Mraconia

Golful Mraconia mai este numit si Raiul pescarilor. Situat in Cazanele mici ale Dunarii,pe drumul ce leaga Orsova de Moldova Noua, Mraconia este tinutul ascuns (in slava “mrac”=ascuns) de imperecherea fericita a raului si apoi a golfului cu Dunarea printr-o stramtura in Cazanele mici langa statuia regelui Decebal sculptata in stanca, maretie de anvergura holiudiana.
Aici, muntele strapuns de batranul fluviu a format adevarate canioane, toate intr-un cadru special ce formeaza rezervatia “Parcul Natural Portile De Fier”.

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Golful Mraconia 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Postat in Balti, Baltinerevizuite, Bug

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită