Frasinet 1

Este o balta de 20Ha imprejmuita cu plopi si salcii adincimea de 3-4 metri populata cu mai multe specii de peste,se taxeaza de la rasaritul pina la apusul soarelui,se afla pe tronsonul de drum caracal-slatina dupa 6 km se face la stinga si se merge 1 km drum foarte bun.
Se poate planta.
Accesul pe balta se face numai trecand pe la cabana din zona barajului unde se va lua legatura cu administratorii. Posesorii de carduri la revista “Aventuri la Pescuit’ platesc 40 RON.
Pescarii pot servi bauturi racoritoare si alcoolice la terasa cabanei, totodata unde se pot viziona la (Digi Tv) prin videoproectie meciurile de fotbal,filme,si alte emisiuni de divertisment.
Pentru odihna si recuperare doritorii se pot caza in casutele de lemn existente.

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Frasinet 1 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Postat in Balti, Baltinerevizuite, Bug

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită