Balta Floarea Popestiului Ilfov

Floarea PopestiuluiProvided by floareapopestiului.ro

Localizare : Popesti Leordeni/Ilfov

Prezentare: Balta Floarea Popestiului ANUL 2013
O balta interesanta si merita incercata.

Specii de pesti: Crap.

Facilitati : Catch & Release (CR).

Acces balta : Din Bucuresti se intra in Popesti Leordeni pe soseaua Oltenitei se merge pana la statuie unde se face stanga. Dupa ce mergeti 350m drumul face dreapta, de acolo mai mergeti 600m si faceti stanga pana la balta.

Unidite: Numar de undite: 0 undite

Cazare: Nu

Se retine : Cantitate retinuta: 5 Kg

Regulament: Cantitate retinuta: 5 Kg

1)Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim 4 scule (lansete) obligatoriu dotate cu 1(un)singur carlig si sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului sau a momitorului in caz de rupere a firului!
2)Taxarea se efectueaza pe lac, fiecarui platitor inmanandu-i-se personal prezentul Regulament, pentru care va semna de luare la cunostinta pe bonul de acces achitat.
3)Nu se admite achitarea partiala a taxei de pescuit, in functie de timpul de pescuit sau varsta pescarului.
4)Accesul la pescuit se face nominal.
5) Parcarea masinilor se va face in spatiile special amenajate.
6)Parasirea locului de pescuit se va face prin punctele de acces si numai dupa efectuarea controlului pestelui retinut.. Pescarii sportivi care nu respecta aceasta regula nu vor mai fi primiti la pescuit.
7)Capturile de CRAP care vor depasi 5 KG vor fi eliberate imediat ce au fost prinse in stare vie si fara a fi ranite !
8)Nadirea se face de pe mal. Momelile folosite vor fi cele clasice. Nu se admit momeli insalubre. Aveti obligatia sa prezentati momelile la controlul personalului de serviciu.
9)Este strict interzis sa puna pestele in acelas juvelnic 2 sau mai multi pescari!
11)Este strict interzis pescuitul la BOMBA !!!
12)Fiecare pescar este obligat sa se aseze numai in dreptul locului marcat pentru pescuit !!! Este interzisa ocuparea simultana a mai multor locuri de pescuit in baza unui singur permis de pescuit. Un pescar poate ocupa circa 5 m pe mal.
Pescarii se vor supune controalelor persoanelor autorizate.
13)Se interzice spalarea masinilor langa apa. De asemenea este interzisa circulatia cu barca sau cu orice alt mijloc de plutire pe luciul apei.
14)Detinatorii de caini sunt obligati sa isi controleze in permanenta animalele, astfel incat sa se asigure siguranta persoanelor care circula pe malul apei.
15)Nu se elibereaza decit maxim 2 bonuri unui pescar(valabil pentru cei care vor sa retina mai mult decit cele 5kg admise)!!!
16)Pescarii sportivi sunt obligati sa intretina curatenia generala a locului de pescuit. Nu se vor arunca resturi menajere pe mal si in apa. In acest scop vor fi folosite locurile special amenajate. Nu se vor taia arborii.
17)Pe acest bazin sunt interzise manelele, injuriile, chefurile si oricare alte activitati care pot deranja ceilalti pescari aflati pe balta (pescarul insa nu trebuie sa inteleaga ca nu poate face un gratar sa bea o bere,dar sa o faca in asa fel incit sa nu deranjeze pe ceilalti pescari)!!!
18)Fiecare pescar are dreptul sa fie insotit de o persoana,restul persoanelor care-l vor insotii,vor platii o taxa de agrement de 10 RON !!
19) Pescarii vor trebuii sa fie dotati cu saltea de primire si spray dezinfectant .
Drum de acces: asfaltat
Numar de undite: 0 undite

Accepta Permis : fara

Pescuit nocturn : Da

Contact

  • 0314.183.531
  • www.floareapopestiului.ro

Taxa : Catch & Release (Prinde si elibereaza): 60,00 lei
Pescuit ziua: 120,00 lei / 12 h

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Balta Floarea Popestiului Ilfov 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Etichetat cu:
Postat in Balti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită