Fitofagu

Balta Fitofagu este situata in judetul Arges, in satul Barlogu. Pentru a pune in valoare cat mai bine aceasta frumoasa si linistita zona din judetul Arges, incepand cu toamna anului 2010 ne-am propus sa dezvoltam turismul si pescuitul sportiv.
Balta a fost reamenajata si modernizata special in acest scop. A fost construit un minidig, nivelare, decolmatarea malurilor, construirea unui minibar cu terasa si foisoare, loc amenajat pentru gratar, pregatirea zonei pentru cabanute cu cazare pentru a oferi conditii deosebite pentru pescari.
Balta de pescuit Fitofagu (Arges) are o suprafata de peste 30 HA de luciu de apa. Balta este populata cu o mare varietate de pesti. Popularea lacului cu peste se face constant cu specii de pesti adusi din locatii predestinate. Se poate pescui numai pe timpul zilei cu maxim 4 scule (lansete si undite), iar cantitatea de peste care se poate retine este de 5 kg crap si cteno, dupa care se poate pescui dupa metoda C&R. Carasul si bibanul se retin in cantitate nelimitata.
Balta de pescuit, Fitofagu, Arges, a fost amenajata si modernizata in asa fel incat sa ofere conditii optime iubitorilor de pescuit sportiv.
Am construit pentru dumneavoastra:
- Cabanute pe malul lacului, unde puteti innopta in conditii de confort si relaxare. Numarul acestora se ridica la cinci.
- Bar cu terasa si foisoare, unde se pot consuma diferite bauturi alcoolice si racoritoare, apa minerala, cafea, precum si preparate din carne gatite la gratar.
- Piscina cu sezlonguri si umbrele, dusuri si apa curenta, grupuri sanitare.
- Parcare, care este pazita permanent si este iluminata pe parcursul noptii.
Tariful pentru pescuit in Balta Fitofagu este 80 lei/zi (de la rasaritul soarelui la apus).
Se poate pescui numai pe timpul zilei cu maxim 4 scule (lansete si undite), iar cantitatea de peste care se poate retine este de 5 kg crap si cteno, dupa care se poate pescui dupa metoda C&R. Carasul si bibanul se retin in cantitate nelimitata.

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Fitofagu 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Postat in Balti, Baltinerevizuite, Bug

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită