Ferma Trei Stejari-Binderbudi

O ferma ca in povesti
Desfasurata pe o suprafata de 12 hectare si situata la o distanta de doar 1 km fata de Hotelul BinderBubi din Medias, Ferma Trei Stejari este in acelasi timp o destinatie turistica de vacanta, de week-end sau de afaceri, este sursa de hrana naturala, cu “gust romanesc” pentru toti oaspetii nostri si in aceeasi masura este o incursiune prin arhitectura si tradititiile populare din diverse zone din Romania, prin intermediul “micului muzeu al satului” cum ne place noua se denumim zona in care am construit gospodarii complete din diferite regiuni ale tarii care te asteapta sa le explorezi, sa te bucuri de prezenta animalelor domestice sau sa organizezi petreceri campenesti atat pentru evenimente personale, cat si pentru evenimente de afaceri.
Iazul, gradinile si viile sunt alte puncte de atractie pe care iti va face placere sa le descoperi.
Pensiunea din cadrul fermei Trei Stejari iti pune la dispozitie 3 camere cu decor de inspiratie saseasca si toate dotarile: TV, minibar, baie cu cabina de dus si hidromasaj. Una dintre camere are o terasa generoasa de pe care, in timp ce iti savurezi micul dejun si cafeaua, poti admira spectacolul naturii in toata splendoarea lui. Dimineata, chiar daca nu-ti vine sa te desprinzi de trezirea lenesa, aminteste-ti cate locuri mai ai de explorat in Ferma Trei Stejari si cate activitati minunate te asteapta sa-ti faca ziua si mai frumoasa!
Si in Romania exista parcare pentru rulote! La Ferma Trei Stejari, am amenajat o parcare speciala pentru rulote cu o capacitate de 7 locuri si toate utilitatile de care ai nevoie si la care te poti conecta imediat.
Tarife Cazare aproximative la data de 11.august 2011:
camera single 130.00 lei/noapte
camera dubla 170.00 lei/noapte
Pentru mai multe detalii accesati linkul Fermei Trei Stejari din partea de sus a paginii.

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Ferma Trei Stejari-Binderbudi 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Postat in Balti, Baltinerevizuite, Bug

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită