Dudestii Noi

Este o balta recent amenajata si deschisa pescuitului in vara anului 2009, are o suprafata de 1.6 ha, adancimi intre 2-4m, proaspat populata in special cu crap, cu spatiu modern de agrement – umbrele plaja, fotolii plaja, mese, scaune, bar, gratare special amplasate, loc conceput atat pentru pescari, cat si pentru familiile acestora, curat, decent, personal amabil si orientat spre nevoile clientilor, deschisa de luni pana duminica intre 6-19, in curand – camping si pescuit de noapte , iar la iarna balta va fi populata cu rapitor, iar barul cu tuica si vin fiert
Sambata, 29 mai 2010 va avea loc Concurs de Pescuit Stationar la Crap – taxa participare concurs – 50 lei in limita a 40 participanti, locul 1 – premiu de 500 lei cash. Se vor acorda premii pentru locul 2, 3 si cea mai mare captura.
Pentru inscrieri si detalii – tel. 0763.882.975 sau direct pe balta Florin sau Mirel.
Balta a fost populata pe data de 05.05.2010 cu somn si crap de 3 si 4 kg.
Pescuitul de noapte se accepta cu rezervare prealabila de minimum 24 ore cu conditia sa fie in total nu mai putin de 4 pescari pe blata peste noapte.

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Dudestii Noi 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Postat in Balti, Baltinerevizuite, Bug

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită