Doripesco-Vadu Rosu-Balta 4

Regulamentul Balta 4
1. Accesul pe Balta 4 se face doar pe baza de legitimatie si numai dupa achitarea taxei zilnice. Masinile pot ramane in spatiile special amenajate (cele doua parcari ale sectorului B-latura Oltului.)
2. Sistemul de pescuit este exclusiv ,,C&R – PRINZI si ELIBEREZI” in conditii de maxima siguranta.
3. Accesul va fi permis doar cu echipament complet (saltea de crap, spray dezinfectant si penseta de scos carligul, carligele folosite fiind cele din sistemele de profesionisti).
4. Sunt admise maxim 4 undite/pescar .
5. Se va pastra curatenia la standul de pescuit .
6. La terminarea partidei de pescuit sunteti obligat sa anuntati telefonic agentul Doripesco si sa prezentati toate bagajele, inainte de impachetarea finala a acestora . Fara exceptie.
7. Pe timpul noptii nu puteti parasi ferma cu masina decat in caz de urgente si numai cu acordul managerului de serviciu.
8. Daca balta este rezervata pentru competitii, accesul se va face numai cu acordul coordonatorului pescuitului sportiv- atunci cand este posibil, pe anumite laturi.
9. Administratorul Doripesco isi rezerva dreptul de a intrerupe activitatea de pescuit in cazuri de vreme nefavorabila.
10. Celor interesati de lake service ( mancare calda de la restaurant, bauturi reci) le sugeram sa sune la Centrul de pescuit.
11. In cazul in care pescarul nu respecta regulamentul, administratorul isi rezerva dreptul de a face publica informatia si de a cere excluderea lui din sistemul de pescuit al tuturor asociatiilor de pescari profesionisti.
Taxa de LegitimaÅ£ie – 200 RON (Ex – membrii clubului Doripesco beneficiază de un bonus în valoare de 50 ron/legitimaÅ£ie)
Taxa legitimaţiei se poate achita la office-ul societăţii din Hălchiu, la Centrul de Pescuit Vadul Roşu-Rotbav sau prin bancă.
Orar
Luni – Duminică: 7:00 – 19:00

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Doripesco-Vadu Rosu-Balta 4 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Postat in Balti, Baltinerevizuite, Bug

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită