Denta

Balta este destul de salbatica si da impresia ca ar fi parasita. Malurile sunt destul de inalte ajungand pana la 2 m. In unele locuri malul este surpat iar distanta dintre mal si gard este de sub 1 m. Cu toate acestea se gasesc locuri bune de pescuit. In medie adancimea este de 1,5 -2 m ajungand pana la maxim 3 m. Fundul este tare, destul de neted, dar exista locuri cu radacini si praguri de nisip unde va puteti agata. Vegetatia este foarte putina, din loc in loc cresc trestii.
Balta este alimentata periodic cu peste. In cantitati mari se gasesc caras si crap. Alaturi de aceste specii mai sunt somn, stiuca, amur. Pescarii vorbesc capturi de crap de 12 kg, iar localnicii spun ca in balta s-au prins exemplare de crap de 18 kg.
In taxa sunt incluse 3 kg caras, iar crapul se plateste 12 RON/kg

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Denta 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Postat in Balti, Baltinerevizuite, Bug

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită