Casa Domneasca Constanta

Casa Domneasca/Constanta

(Rating)

Casa Domneasca
Localizare : Seimenii Mici/Constanta

Prezentare: Complexul Domneasca |2013|situat intr-o zona linistita la aproximativ 50 km de Constanta si 6 Km de Cernavoda in apropierea satului Seimenii Mici, va ofera posibilitatea de a petrecere timpului liber dupa o perioada de activitate sau la sfarsitul saptamanii, intr-o zona nepoluata, un loc in care dumneavoastra puteti beneficia din plin de aer curat, liniste, miscare, peisaje reconfortante. In complexul nostru nu veti avea timp sa va plictisiti datorita oportunitatilor oferite de noi: pescuit sportiv, echitatie, vanatoare.
Deasemenea puteti vizita obiectivele turistice din zona:
Punctul fosilifer Seimenii Mari este considerat rezervatie, situata langa comuna Seimeni, pe malul Dunarii, la 9 km de Cernavoda si ocupa o suprafata de 0,50 ha. Rezervatia adaposteste o fauna fosila specifica cuprinzand circa 60 de specii, o suprafata de 0,60 ha din aceasta zona fiind ocrotita de lege.
Cetatea Capidava ce ocupa un loc important in sistemul defensiv roman facand parte din seria de castre si fortificatii ridicate in timpul imparatului Traian, la inceputul secolului al II-lea , in cadrul masurilor de organizare a limes-ului dunarean.
Regulament de ordine interioara pentru pescuit sportiv
Pentru evitarea oricaror divergente si in vederea petrecerii unor clipe agreabile,sunteti rugat sa respectati urmatoarele reguli:

Servicii
Tarifele percepute pentru serviciile noastre sunt urmatoarele:
Calarie – 50 Ron/ora
Pescuit – 150 Ron/zi
Tarif Camera – 39 Euro Single(mic dejun taxa de pescuit inclusa)
- 49 Euro Double(mic dejun si taxa de pescuit inclusa)
* Preturile nu contin TVA

Specii de pesti: Crap,Caras,

Facilitati :Copaci pe mal,WC,Umbrar,Magazin,Pescuit din barca,Restaurant,Catch & Release (CR),Ponton,Barbeque,Posibilitate campare,Inchiriat barca,

Acces balta :Complexul Domneasca*** este situat intr-o zona linistita la aproximativ 50 km de Constanta si 6 Km de Cernavoda in apropierea satului Seimenii Mici.

Unidite: Numar de undite: 1 undite

Cazare:Nu

Se retine : Cantitate retinuta: 4 Kg

Regulament: Cantitate retinuta: 4 Kg

Reguli:
1.Program de pescuit zilnic intre orele 05:00-20:00(pescuirea in afara orarului stabilit atrage confiscare intregii cantitati de peste). Intrarea se face pe baza cartii de identitate.
2.Taxa de pescuit:150lei/persoana/zi. Pentru suma achitata se elibereaza chitanta care trebuie pastrata pana la sfarsitul programului
3.Puteti utiliza 2 lansete si 1 undita, OBLIGATORIU PESCARUL TREBUIE sa AIBA JUVELNIC SI MINCIOC in caz contrar nu i se va permite accesul pe iaz. 4.Alte scule de pescuit sunt strict interzise.
5.AUTOVEHICULELE-nu au acces pe dig sau pe malurile lacurilor,ele ramanand in parcarea special amenajata la intrare.
6.Pentru taxa de 150 lei aveti dreptul la 4 kg de peste. Pentru cantitatile ce depasesc 4 kg si pe care doriti sa le luati,veti achita suplimentar lei /kg de peste.
7.Pestele care depaseste in greutate 4 kg inclusiv,se elibereaza(nu inainte de a chema personalul fermei imediat dupa ce a fost facuta captura care o va consemna si inregistra),pescarul fiind recompensat astfel:
-intre 4-10 kg-o zi gratuita de pescuit
-intre 10-20 kg -2 zile gratuite de pescuit
Dimensiunile minime ale pestilor care pot fii pescuiti sunt urmatoarele:
-Crap: 35 cm
-Caras fara limite de marime
In cazul in care pescarul nu mentine in viata pestii mai mari de 4 kg,se va confisca pestele si i se va interzice pescuitul in Ferma Domneasca.
8.Pe durata pescuitului sportiv (cat va aflati pe perimetrul fermei) AVETI OBLIGATIA DE A PASTRA PESTELE VIU.(tinut neaparat in juvelnic).
9.Zona de pescuit: de respectat zona special amenajata si marcata corespunzator.
10.INTERZIS PESCUITUL DE PE DIG si in zona ponton-cladire administrativa.
11. Este interzisa intrarea in apa -PERICOL DE INEC!
12.Este interzis pescuitul din barca sau plimbarea cu barca pe lac.
13.Se interzic auditiile muzicale,organizarea de picnicuri pe fond sonor zgomotos,transformarea pescuitului in serbare campeneasca.
14.Este interzis consumul de alcool in zona de pescuit. Consumarea bauturilor alcoolice se va face numai in zona special amenajata-restaurant.
15.Are regim obligatoriu intretinerea ecologica a locului de pescuit prin colectarea tuturor deseurilor si a resturilor menajere in saci sau pungi care se ridica de pescar la terminarea partidei de pescuit.
16.Administratorul amenajarii piscicole S.C DIALEX CANADA S.R.L este exonerat de orice raspundere civila ,administrativa si materiala pentru orice forma de accidente,incidente si urmari generate de consumul de alcool sau neatentie a pescarului. Incalcarea oricarei din normele de conduita prevazute in regulamet confera administratorului fermei dreptul de a nu mai permite accesul pe balta pentru autorul faptei si confiscarea sculelor de pescuit. Regulamentul se substituie unui act normative de protectie a muncii.
Va asiguram ca respectand aceste reguli,putem stabili o relatie de respect si incredere reciproc avantajoasa. Ne rezervam dreptul de a selecta clientii.
Va multumim pentru intelegere si va uram fir intins!
Drum de acces: asfaltat
Numar de undite: 1 undite

Accepta Permis :fara

Pescuit nocturn :Da

Contact :-

Taxa : Catch & Release (Prinde si elibereaza): 0,00 lei
Pescuit ziua: 150,00 lei / 12 h

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Casa Domneasca Constanta 1.33333333333 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Etichetat cu:
Postat in Balti, Baltinerevizuite
3 comentarii la “Casa Domneasca Constanta
 1. Mafte says:

  Multe lucruri din ce ai descris mai sus nu sunt așa, am fost săptămâna trecută si mai mare teapa nu am luat ca aici.
  Nu am reușit sa prind decat la undita cateva reginute cat degetul si un caras de-o palma.
  La lansete nu am avut nici o trasatura, deși am folosit diverse tipuri de momeala inclusiv am momit locul.
  Preturile afisate de tine sunt și pe sitetul lor dar cand am vrut sa platesc imi ceareau alti bani si mai multi.
  Am aflat de la cineva de acolo ca pestei sunt hraniti dimineata in mijlocul balti cei mari, iar pe cei mici ii granesc la ponton, cum de altfel era plin de ei acolo unul peste altul si baga si plasele.
  Wc-ul lipsea de la licul de pescuit, am fost in natura, nu copacii sau foisor. Sincer nici nu se compara cu balta de la Corbu unfe ai facilitatile langa apa.
  Am batut drumul degeaba pana acolo, jenibil, nu am patit si nu am intalnit astfel de probleme pe nici o alta balta. Sfatul meu :NU VA DUCETI

 2. Pescarul says:

  Salut, daca zici ca ai fost pe aceasta balta, ai putea sa ne spui pretul care ti-a fost certut, ce conditii au pus in plus;pentru ca pescarii care vor sa mearga acolo sa isi faca o idee.Ms anticipat.

 3. Marius says:

  Locul este super. Cea mai civilizata cazare oferita pentru acest scop. Scrie ca are 4 stele va garantez are 4 stele. Mancarea este forte buna. Felicitari. Recomand celor care vor sa petreaca in natura si intr-un mod super civilizat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită