Casa de vacanta-Tocile Lacuri

Casa de vacanta este situata pe marginea unui lac – dintr-un mini complex de 5 lacuri – intr-o oaza de liniste deplina, desfasurata pe o suprafata de peste 70 ha, între paduri de stejari si plantatii de meri si toate acestea la doar cativa km de Sibiu.
Iubitori de pescuit pot incerca a prinde “monstrul” baltii intr-unul dintre aceste lacuri.
Lacul pe marginea caruia este situata casa de vacanta se pescuieste doar în sistem prinde si elibereaza – fara exceptii – iar cei ce au cazare beneficiaza de reducerea tarifului de pescuit .Celelalte 4 lacuri sunt destintate pescuitului sportiv – contra cost – si se pot retine din pestii capturati.
Cabana structura pe 3 nivele , parter, etaj si mansarda dispune de 10 camere (6 camere cu daoua paturi si 4 camere cu pat matrimonial) fiecare cu baie proprie.
Cabana are un living sala de mese cu o bucatarie americana.
Pe malul lacului este amenajat un loc special pentru prepararea gratarului.
Cabana se inchiriaza exclusiv unui singur grup ce poate fi cuprins intre 2 si 20 persoane.
La cerere se poate asigura (contra cost) transfer de la aeroport, gara sau si din alte puncte din oras sau tara solicitate. Transportul se face cu un mini bus de 8+1 locuri dotat cu aer conditionat. Tot la cerere se pot asigura si servicii de catering.

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Casa de vacanta-Tocile Lacuri 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Postat in Balti, Baltinerevizuite, Bug

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită