Bunget Bratesti Lacul 2

Bunget Bratesti Lacul 2/Dambovita

(Rating)

Bunget Bratesti Lacul 2
Provided by lacul2.myforum.ro

Localizare: Bratesti/Dambovita

Prezentare: Lacul 2 Bunget Bratesti este concesionat din anul 2005. In acelasi an, dupa preluarea lacului, actualul administrator a populat lacul 2 Bunget Bratesti cu 8 tone de crap romanesc si cteno si 2 tone de caras pentru pescuit sportiv. Popularea baltii Bunget Bratesti a continuat in octombrie 2008 cu inca 7.2 tone de crap si cteno. Luciul de apa al baltii de pescuit are un total de 70 HA, iar pescuitul nocturn este permis.
In cadrul unei sedinte a Asociatilor Pescarilor de Crap din Romania lacul a fost nominalizat in unanimitate pentru organizarea sferturilor de finala ale Campionatului National de Pescuit Sportiv la Crap.

Specii de pesti: Crap,Caras,Oblete,Biban,

Facilitati: Catch & Release (CR),WC

Acces balta: Lacul 2 Bunget Bratesti se afla situat langa soseaua Bucuresti-Targoviste, la 60KM de Bucuresti si 10KM de Targoviste, de-asemenea exista un panou publicitar pe partea stanga a soselei vizibil pentru cei care vin de la Bucuresti respectiv pe partea dreapta pentru cei care vin dinspre Targoviste (dupa ce se trece de satul Bratesti, la Popasul Cerbul si benzinaria LUKOIL se face stanga venind dinspre Bucuresti la 10Km distanta de Targoviste, dupa aproximativ 1km se face un drum asfaltat la stanga, care trece prin satul Bungetul si se face dreapta pe prima strada din satul Bratesti).

Undite: Numar de lansete: 4 lansete

Cazare: Nu

Se retine: Cantitate retinuta: 6 Kg

Regulament: Cantitate retinuta: 6 Kg
Drum de acces: asfaltat
Numar de lansete: 4 lansete

Accepta Permis: fara

Pescuit nocturn: Da

Contact: -

Taxa: Catch & Release (Prinde si elibereaza): 50,00 lei
Pescuit ziua: 100,00 lei / 12 h

 

* -pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; multumim anticipat.

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Bunget Bratesti Lacul 2 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Etichetat cu: ,
Postat in Balti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită