Bodo

Cele doua balti artificiale de la Bodo au fost amenajate recent. Suprafata totala este de 700 mp. Adancimea este de 2,5 pe toata intindere. Malurile sunt joase pana la 20 cm fata de nivelul apei. Fundul este neted, fara resturi de vegetatie. Deocamdata malurile nu sunt inierbate iar stuful este foarte putin. Balta este alimentata din izvoare forate de catre proprietar. Surplusul de apa se varsa in Bega prin coducte special amenajate.
In incinta baltii pescarii au la dispozitie banci pentru fiecare loc de pescuit. Sunt in curs de amenajare un foisor, un bufet/bar, toalete precum si o minipensiune.
Balta este populata foarte bine cu crap. Cel mai mare exemplar prins aici cantarea 5 kg.
Puietul pana la 1 kg nu se retine. Crapul de peste 1 kg poate fi cumparat cu 15 lei/kg. Carasul si caracuda se poate retine fara taxa.

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Bodo 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Postat in Balti, Baltinerevizuite, Bug

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită