Balta Gepiu Bihor

Blata Gepiu/Bihor

(Rating)

Blata Gepiu

Localizare : Gepiu/Bihor

Prezentare : Balta Gepiu este  o balta amplasata intre 2 mari suprafete impadurite, neingrijita( ma refer la plantele care cresc in apa), in pretul unui bon se pot retine 2kg crap si 3kg caras si biban. Se poate pescui pe toata suprafata baltii numai de pe mal. Locuri ideale de campat pe malul baltii. Am fost la aceasta balta acum 2 saptamani 07.2013 si am prin 4.5 kg de caras mic, in aproximativ 6 ore.

Fir intins !

Specii de pesti : Caras,Crap,Somotei,Somn,Biban.

Facilitati : Copaci,Campare.

Acces balta :Iesirea din Oradea pe Dn 79 – Nojorid – Les.In localitatea Les se face stanga pe Dj 792A se trece de satul Pausa situat pe stanga soselei, de padure , iar la coltul padurii se face dreapta 1.5km pana la balta.(drumul de la iesirea de pe soseaua principala este rau, mergeti foarte incet).

Unidite : 2 lansete

Cazare : Nu

Se retine : 2 kg

Regulament : Se pescuieste cu doua bete/persoana a cate un carlig fiecare,echipamentul si regulile conform celor pretinse in campionatul national(plumb pierdut,minciog ecologic,saltea,spray etc).

Navomodelele sunt STRICT INTERZISE!

Accepta Permis : Nu

Pescuit nocturn : Da

Contact : -

Taxa : Pescuit ziua:25 lei/ 12h

 

* -pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati;multumim anticipat.

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Balta Gepiu Bihor 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Etichetat cu: , , ,
Postat in Balti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită