Balta Sindrilita 1 Ilfov

balta Sindrilita 1

Localizare : Sindrilita/Ilfov

Prezentare: Balta Sindrilita 2013

O balta interesanta si foarte frumoasa.

Specii de pesti: Crap,Caras,Novac,Cteno,

Facilitati :Copaci pe mal,Barbeque,WC,Posibilitate campare,

Acces balta : Intre loc. Afumati si Sindrilita pe partea dreapta a rutei Bucuresti-Urziceni (pana la intrarea in loc.Sindrilita).
Sunt doua cai de acces :

1.Mijlocul auto propriu: Se iese din Bucuresti prin Soseaua Colentina, traversand orasul Voluntari si localitatea Afumati. Pe partea dreapta a drumului, pana in localitatea Sindrilita, vis a vis de Pioneer, este intrarea in curtea amenajarii piscicole, marcata cu un panou vizibil de la distanta.
Drumul de aproximativ 200 de m de la intrare pana la cabana administratiei are pe ambele parti o livada de pomi fructiferi, si este practicabil indiferent de conditiile meteo.
Cei care vin de pe Soseaua de Centura, o vor parasi la iesirea spre Suceava/Urziceni, intrand in localitatea Afumati.

2. Maxi-taxi 532 Bucuresti-Sindrilita, cu plecare din parcarea hipermarketului Kaufland Colentina, pana la intrarea in curtea baltii. tarif 3 lei/ persoana.

Undite: Numar de lansete: 4 lansete

Cazare: Nu

Se retine : Cantitate retinuta: 5 Kg

Regulament: Cantitate retinuta: 5 Kg

Pescuitul in aceste bazine este permis numai daca sunt respectate urmatoarele reguli:
1.Accesul in zona de pescuit se face in baza achitarii tarifului de pescuit specific bazinului ales (pentru detalii accesati rubrica Servicii/ Tarife). Bonul de pescuit va fi semnat de catre persoana caruia i-a fost eliberat, semnatura prin care se atesta faptul ca a luat la cunostiinta de prezentul regulament.
2.Nu se admite achitarea partiala/negocierea taxei de pescuit, in functie de timpul de pescuit, varsta pescarului sau numarul de scule de pescuit.
3. Se impune respectarea orarului stabilit, respectiv 5:00-19:00 si 19:00-7:00.
4. Un pescar sportiv va putea pescui cu cel mult 4 undite (sau lansete)
5. Acesta poate fi însotit de cel mult o persoana (in baza aceluiasi bon de pescuit, avand drept de pescuit, cu conditia ca cei doi sa nu foloseasca mai mult de 4 scule de pescuit); Restul insotitorilor vor plati 10 lei taxa de agrement.
6. Sunt permise doar monturi cu un singur carlig si cu posibilitatea eliberarii plumbului (sau naditorului) in cazul ruperii firului principal.
7.Pescarii trebuie sa fie dotati cu saltea de primire, spray dezinfectant.
8.Nadirea se face de pe mal. Momelile folosite vor fi cele clasice. Nu se admit momeli insalubre. Aveti obligatia sa prezentati momelile la controlul personalului de serviciu.
9. Navomodelele se pot utiliza doar in bazinul 1(cel din dreapta) , dupa achitarea taxei specifice.
10. Practicarea unor tehnici de pescuit care contravin regulilor pescuitului sportiv  determina pierderea dreptului de a mai pescui si evacuarea imediata a persoanelor din incinta locatiei de pescuit sportiv. (Suma achitata drept taxa nu se restituie). Tentativa se pedepseste in acelasi mod.
11.Se va respecta cantitatea maxima de peste ce poate fi retinuta, conform taxei achitate.
12.Este strict interzis sa puna pestele in acelas juvelnic 2 sau mai multi pescari!
13.Capturile de CRAP care vor depasi 4KG vor fi eliberate imediat ce au fost prinse in stare vie si fara a fi ranite, la fel si pentru cele sub 1Kg !
14.Sustragerea (ascunderea) de peste, alta cantitate in afara celei premise conform taxei achitate reprezinta furt, fapta penala pedepsita de Codul Penal. Vinovatii vor fi reclamati organelor competente.
15.Pescarii sportivi si insotitorii acestora au obligatia de adoptare a unui comportament in spiritul respectului reciproc pe toata perioada stationarii in perimetrul amenajarii, de pastrare a curateniei si de luare a tuturor masurilor pentru a preveni orice evenimente cu consecinte negative (incendii, distrugerea florei sau faunei, alterarea calitatii apei din bazin prin aruncarea de deseuri resturii substante chimice etc.)
16. La locurile de pescuit vor fi pastrate in mod obligatoriu curatenia, ordinea; gunoiul fiind strans si depozitat in sacii de gunoi pusi la dispozitie de administratie.
Administratia isi rezerva dreptul de a efectua controale la pescari aflati in perimetrul zonei dedicate pescuitului sportiv si in cazul ca se constata nereguli acestia vor fi rugati sa paraseasca imediat locatia. !
Persoana care aduce la cunostinta administratorului despre un pescar care sustrage peste sau nu respecta conditiile acestui regulament si acest lucru va fi dovedit, va primi pe loc o sedinta gratuita de pescuit in sistem C&R.
Autoritatile competente (Politia, Jandarmeria) colaboreaza cu conducerea societatii pentru buna desfasurare a acestei activitati
. Administratia baltii este exonerata de orice raspundere privind eventualele incidente, accidente sau alte intamplari care ii afecteaza in vreun fel pe cei aflati in incinta amenajarii, indiferent de cauza/cauzator.
Deoarece acest regulament respecta legislatia in vigoare, va rugam ca si dumneavoastra sa respectati continutul acestuia, adoptand o conduita civilizata.
TAXE PESCUIT:
BAZINUL DIN DREAPTA (SINDRILITA 1)-12H/70 LEI 5KG PESTE (CRAP, CTENO, CARAS)
BAZINUL DIN STANGA-12H/40 LEI C&R 12H/90 LEI 5KG (CRAP)
TAXA AGREMENT-10 LEI/PERS
TAXA PLANTAT-12H/30 LEI (PERMIS DOAR PE BAZINUL DIN DREAPTA)
Drum de acces: pietruit
Numar de lansete: 4 lansete

Accepta Permis : fara

Pescuit nocturn : Da

Contact : -

Taxa : Pescuit ziua: 70,00 lei / 12 h
Plantat: 30,00 lei

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Balta Sindrilita 1 Ilfov 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Etichetat cu:
Postat in Balti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită