Balta Santaul Mic

Balta Santaul Mic/Bihor

(Rating)

Balta Santaul Mic

Localizare : Santaul Mic/Bihor

Prezentare: Balta Santaul Mic 2013 este o balta mica dar plina de peste, ideala pentru incepatori si copii care vor sa se simta bine la pescuit avand posibilitatea de a va face si gratar.

Balta este deschisa de luni – duminica intre orele 6:30 si 19:00. TAXA este 10 ron / persoana / zi , insotitiruu platesc 1 ron. Se practica C & R , cine doreste peste , il plateste la kg.: CRAP = 13ron/kg , CARAS = 8ron/kg , STIUCA(numai peste 1 kg se retine) = 13ron/kg , SOMN  este populat in fiecare an( somn african) .

Specii de pesti: Somn african,Crap,Caras,Stiuca.

Facilitati : Umbra,WC.

Acces balta : Situata la aproximativ 6km de Oradea in satul Santaul Mic.Se iese din Oradea spre Biharia si la sensul giratoriu inaite parasind E671.La intrarea in sat se face stanga pe prima strada si iar stanga ajungand la balta Santaul Mic.

Unidite: 3 lansete

Cazare: NU

Se retine : 10 kg contra cost.(in jur de 14 ron/kg) 10 ron c&r

Regulament: Se pescuieste cu doua bete/persoana a cate un carlig fiecare,echipamentul si regulile conform celor pretinse in campionatul national Navomodelele sunt STRICT INTERZISE!

Accepta Permis : Nu

Pescuit nocturn : NU Orar( 06:00-20:00)

Contact : -

Taxa : Pescuit ziua:10 lei/ 12h

* -pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; multumim anticipat.

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Balta Santaul Mic 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Etichetat cu: ,
Postat in Balti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită