Balta Olosig Bihor

Balta Olosig/Bihor

(Rating)

Balta Olosig
Provided by

Localizare : Olosig/Bihor

Prezentare: Lacul Olosig este situat in judetul Bihor, LA 1 KM (drum pietruit) de soseaua Marghita-Secuieni.Este o zona pitoreasca la margine de padure, suprafata apei este de 10 hectare. Lacul Olosig este destinat pescuitului recreativ-sportiv, fiind populat cu crap, caras, cteno, somn, stiuca. Sezonul de pescuit începe la 1 aprilie si se închide la 31 octombrie.

Pentru rezervari contactati telefonic administratorul.

Specii de pesti: Somn,Crap,Caras,Stiuca.

Facilitati :Posibilitate campare,Copaci pe mal.

Acces balta :Din Oradea se urmeaza ruta : Biharia – Satu Nou – Tamaseu – Diosig – Sacueni.In Secueni se iese de pe Dn 19 si se face dreapta pe Dn 19A urmatoarea localitate fiind Olosig. Se merge  pana la intrarea in Olosig dupa care  se urmareste terminarea padurii .

Unidite :2 lansete

Cazare : Nu

Se retine : 5 kg

Regulament : Se pescuieste cu doua bete/persoana a cate un carlig fiecare,echipamentul si regulile conform celor pretinse in campionatul national(plumb pierdut,minciog ecologic,saltea,spray etc) plus obligatoriu cantar cu scala mai mare de 22 kg.

La inceperea partidei se poate opta pentru bat in plus,tarif 10ron/bat/zi dar nu mai mult de 4 bete/pers,in timpul partidei nu se poate achita sau renunta la batul in plus(un pachet de trei zile va costa 130ron/pers pescuit cu trei bete).

Navomodelele sunt STRICT INTERZISE!

Accepta Permis : Nu

Pescuit nocturn : Da

Contact : Telefon: 0744781073. Mobil: 0744781073. Email: nicu@pecuitsportivolosig.ro

Taxa : Pescuit ziua:35 lei/ 12h

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Balta Olosig Bihor 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Etichetat cu: , , , ,
Postat in Balti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită