balta Odoreu

Balta de pescuit de la Odoreu este administrata de primaria Odoreu.
Balta de pescuit de la Odoreu a fost populată astazi (25.03.2013) cu circa două tone de peşte dupa aproximativ mai bine de 200 de ani.

În baltă au fost aduse o tonă de crap şi o tonă de amur, având între 1 şi 3 kg fiecare peşte. Din cauza faptului că în baltă sunt mulţi peşti răpitori am dorit să o populăm cu peşti mai mari pentru a nu fi vânaţi.
Considerăm că este cea mai propice perioadă de a repopula cu peşte balta de la Odoreu. Am preferat crap şi amur pentru că balta abundă de vegetaţie, mediu propice de dezvoltare a acestor specii”.

Primarul comunei Odoreu a mai spus că cei interesaţi vor putea pescui pe această baltă doar ziua, pe timp de noapte fiind interzis acest lucru.
Va fi angajat şi un paznuc de noapte. Cei interesaţi să pescuiască aici pot face abonamente la sediul Primăriei sau se pot duce la baltă unde vor fi taxaţi de un reprezentant al primăriei cu 10 lei/4 ore sau 30 de lei/12 ore.

Balta de pescuit de la Odoreu are o suprafaţă de 34 de hectare din care circa 26 de hectare este luciu de apă, iar din anul 2004 a intrat în proprietatea Primăriei comunei Odoreu.
În afară de peştele adus azi, în baltă mai trăieşte ştiucă, crap românesc, lin, baluşcă, plătică şi altele. Cel mai mare peşte prins în această baltă a fost o ştiucă de circa 10 lg prinsă de un pescar în toamna anului trecut.

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
balta Odoreu 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Postat in Balti, Baltinerevizuite, Bug

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită