Balta Ochiul Boului-Cornesti

Balta Ochiul Boului-Cornesti/Dambovita

(Rating)

Balta Ochiul Boului-Cornesti
Provided by pescuitul.3xforum.ro

Localizare : Cornesti/Dambovita

Prezentare: Complexul piscicol Cornesti are o suprafata de apa de 170 ha, lacurile cel mai importante Ochiul Boului are 30 ha o forma neregualta cu golfuri si vegetatie care creeaza un mediu natural relaxant deosebit si laculul Hodarasti cu o personalitate deosebita de de primul cu maluri mai ferme si cu vegetatie dezvoltata doar in zona superioara. De partea stanga a soselei nationale se afla ferma cu 7 helestecare au suprafete cuprinse intre 10 si 15 ha care gazduiesc o varietate de specii in crestere si multe alte lacuri de mici dimensiuni (intre 0.5 si 1 ha) care sunt pepiniere pentru viitoarele generatii de pesti din lacurile principale sau sunt rezerve de puiet pentru lacurile din zona.
Lacurile mari sunt situate in partea de sud a complexului (in dreapta soselei nationale) si primesc din lacurile mai mici atat toamna cat si primavara cantitati importante de puiet din speciile: crap, cteno, caras, somn, stiuca, salau, novac. Preponderenta este popolarea cu crap, cteno si novac care se realizeaza in fiecare an, cantitatile de puiet cu care se populeaza diferind de la o balta la alta in fuctie de suprafata baltii cat si a pestelui ramas in balta din anii anteriori. Din anul 2006 baltile vor fi populate si cu puiet de crap de vara a II-a, puietul fiind realizat in cadrul fermei.

Specii de pesti: Crap,Somn,Caras,Salau,Novac,Cteno,Stiuca,

Facilitati: Posibilitate campare

Acces balta: Pe Dn 1 A Bucuresti, Otopeni, Tancabesti, Crevedia, Butimanu, Bujoreanca , se traveseaza rauul Ialomita, satul Catunu si la iesirea din acesta  intalnim podul care desparte lacurile principale din dreapta de patratul care trece prin ferma piscicola si formeaza coada lacului Hodorasti. La mai putin de 100 m pe partea stanga se afla intrarea in curtea cladirii administrative unde se poate platii taxa de pescuit sportiv si se pot obtine informatii suplimentare despre locurile de pescuit si fondul piscicol.

Adancimea baltii: 4 m

Cazare: Nu

Se retine: Cantitate retinuta: 7 Kg

Regulament: -
Drum de acces: asfaltat
Adancimea baltii: 4 m
Numar de undite: 2 undite

Accepta Permis: fara

Pescuit nocturn: Da

Contact: -

Taxa: Pescuit ziua: 40,00 lei / 12 h
Pescuit noaptea: 50,00 lei / 12 h
Pescuit 24 h: 40,00 lei

 

* -pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; multumim anticipat.

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Balta Ochiul Boului-Cornesti 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Etichetat cu: ,
Postat in Balti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită