Balta Moara Vlasiei 2 Ilfov

Balta Moara Vlasiei 2
Provided by moaravlasiei2.ro

Localizare : Moara Vlasiei/Ilfov

Prezentare: O balta foarte buna pentru rapitor, o zona de vis (padurea se termina in balta pe o lungime de aprox 200 m), cu mult stuf!
Specii de pesti rapitori existente: STIUCA foarte multa, cu exemplare de peste 8kg, SOMN si SALAU.
Specii de pesti pasnici: crap, caras foarte mult, lin, caracuda, rosioara.
PESCUITUL ESTE PERMIS DE PE MAL SI DIN BARCA!
Taxa pescuit = 30 lei (se pot retine maxim 4 kg de peste).
Taxa inchiriat barca = 30 lei/persoana
Cei care vor sa retina mai mult de 4 kg de peste, vor achita diferenta kilogramelor retinute in plus cu 10 lei kilogramul.

Specii de pesti: Crap,Somn,Caras,Novac,Stiuca,

Facilitati : Copaci pe mal,WC,Posibilitate campare,Catch & Release (CR),Ponton,

Acces balta : Balta are doua cai de acces :

1. Prin Colentina, de la D-na Ghica, in sus se intra pe str. 7 Noiembrie spre Stefanesti, se trece Linia de Centura, com. Stefanesti iar in com. Dascalu in centru se face la stinga spre Moara Vlasiei. In Moara Vlasiei se trece peste calea ferata si la intersectie se merge drept pe drumul de piatra cara va va duce la balta , situata in stanga drumului.
2. Din Bucuresti se porneste pe DN1 prin Otopeni spre Ploiesti Èst, dupa ce trecem de drumul spre Corbeanca, cotim la dreapta spre Balotesti. De aici, dupa ce trecem de Caciula È si ajungem in Moara Vlasiei. De la Otopeni la Balotesti sunt circa7 km, iar de la Balotesti la Moara Vlasiei inca 9 de kilometri. In centrul comunei, la monument, vis-a-vis de vechiul Complex Comercial al comunei, se face la stânga pe drumul ce coboara aproximativ 300 metri spre balta.

Drumul asfaltat din È soseaua principalaƒ se transforma  in drum pietruit, circulabil in conditii foarte bune È si pe timp de ploaie.

Cazare: Nu

Se retine : Cantitate retinuta: 5 Kg
Drum de acces: asfaltat
Numar de undite: 4 undite

Regulament:
1. Înainte de instalarea pe locul de pescuit pescarul va consulta prezentul regulament şi va achita taxa corespunzătoare pentru pescuit numai in cazul in care ESTE DE ACORD cu aceste reguli!
2. Sotia,copilul (virsta maxim 15 ani) pescarului care va pescui pe M.V.2, au dreptul sa pescuiasca cu o undita (teava) proprie sau cu o lanseta din cele 4 (patru) ale pescarului, insa numai in dreptul standului pe care il ocupa pescarul!
3. Pe toata durata partidei de pescuit personalul M.V.2, are dreptul să controleze şi să cântărească peştele capturat de pescari!
4. Pescarul are DREPTUL LA UN SINGUR BON/ZI, indiferent daca pescuieste C&R sau daca pescuieste cu retinere 5 kg de peste!
5. Pescarul care va fi gasit ca NU RESPECTA unul din punctele de mai jos, va fi scos imediat de pe bazin, dupa ce i se va elibera in apa si pestele prins pina in acel moment (daca pescarul a achitat taxa “120 lei = 12 ore cu retinere 5 kg peste”)!
6. Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim 4 scule (lansete sau undite), dotate obligatoriu cu 1 (un) singur carlig si plumb sau naditor pierdut (posibilitatea eliberarii plumbului sau naditorului, in cazul ruperii firului principal)!
7. Este strict interzis, pescuitul la “BOMBA”, cu doua cirlige, etc, etc!
9. Numai capturile de CRAP care au greutatea SUB 5 KG pot fi retinute de catre cei care au achitat taxa = 12 ore cu retinere 5 kg peste” ! Capturile de CRAP care vor depasi 5 kg, vor fi eliberate imediat ce au fost prinse, în apa in stare vie şi fără a fi rănite!
10. Pescarul va lansa OBLIGATORIU numai pe directia inainte fata de standul pe care il ocupa, fara a depasi limitele standului (stinga – dreapta), marcate de panourile numerotate linga malul de vis-a-vis! In cazul in care totusi va lansa gresit (va depasi limitele standului), este obligat sa recupereze montura si sa lanseze din nou!
11. Pescarul este obligat sa se aseze numai in dreptul locului marcat si numerotat pentru pescuit!
12. Capturile accidentale de SALAU si STIUCA se vor elibera imediat in apa in stare vie si fara a fi ranite!
13. Capturile de SOMN, care vor depasi 5 kg se pot retine, daca pescarul va achita, 14 ron fiecare kg in plus fata de cele 5
15. Pescarul nu are voie sa schimbe pestele, pe care l-a retinut si care a fost pastrat in juvelnic, cu altul prins ulterior !
16. Insotitorul sau insotitorii pescarului, nu are sau nu au voie sa se atinga de sculele pescarului, in afara de minciog !
17. Fiecare pescar trebuie sa fie dotat obligatoriu cu saltea de primire, spray dezinfectant (cel care nu are asa ceva, contra sumei de 5 lei, poate cere si primi de la paznicul care incaseaza taxele) si in plus cu juvelnic sau sac de pastrare (pentru cel care vrea sa retina peste) !

Accepta Permis : fara

Pescuit nocturn : Da

Contact : tel: 0728908402 sau 0728908408
 Dl Victor Petcu – 0728.908.400.(Administrator)

Site: www.moaravlasiei2.ro
Taxa :

TAXE PESCUIT SPORTIV – RECREATIV,LACUL MOARA VLASIEI 2,PENTRU ANUL 2013 !

60 LEI = 12 ORE C&R
120 LEI = 24 ORE C&R
120 LEI = 12 ORE CU RETINERE 5 KG PESTE
40 LEI = TAXA PLANTAT
40 LEI = TAXA PONTON *

 

* -pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; multumim anticipat.

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Balta Moara Vlasiei 2 Ilfov 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Etichetat cu:
Postat in Balti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită