Balta Magura 9 Calarasi

balta Magura 9/Calarasi

(Rating)

balta Magura 9
Localizare : Cascioarele/Calarasi

Prezentare: Balta de pescuit Magura p – 2013 .
Lacul de pescuit sportiv Magura 9 este o acumulare de aproximativ 13 ha luciu de apa care face parte din Valea Zboiului.
Balta de pescuit Magura 9 are o lungime de aproximativ 1.3 km, adancimea variaza intre 1.5 si 4.5 metri, fundul baltii de pescuit este in general tare, alternand cu zone cu mal in apropierea stufului care se intinde pe ambele maluri.
Accesul pe acumularea de pescuit Magura 9 se face pe drum pietruit amenajat din DN 41 (Oltenita-Giurgiu), drum ce se mentine foarte bine si in conditii de ploaie. Este singura cale de acces in incinta locatiei de pescuit Magura 9. Cu masina se ajunge pana in incinta administratiei lacului de pescuit, unde exista parcare amenajata si pazita, si o harta cu prezentarea locurilor de pescuit. Dupa alegerea locului de pescuit, pescarul se va deplasa la locul ales sau rezervat si va descarca echipamentul dupa care va aduce masina in parcare.
Acumularea de pescuit Magura 9 va ofera 22 de pontoane cu dimensiunea de 18 mp (4 m*4.5 m) fiecare, situate la o distanta de 60 m, iar acolo unde malul a permis s-au mai creat 10 locuri de pescuit fara ponton, dar amenajate si delimitate cu pietris pentru a crea un confort pescarului. Se pescuieste pe un singur mal si specia predominanta este crapul comun si oglinda.ea oricarei norme de conduita prevazute in regulament confera dreptul administratiei baltii de a nu mai permite accesul pe balta si drept de pescuit autorului ;
23. Regulamentul se substituie unui act normativ de protectie a muncii;
24. Pentru informatii suplimentare puteti contacta administratia baltii, dl Sorin : 0749.062.467
POPULARI 2011
S-a realizat prima populare pe anul 2011 cu 56 exemplare cu media de 11.04 kg/bucata. Vedeta incontestabila a fost un crap comun cu greutatea de 15.500 kg ! In continuare, saptamana aceasta incepand de maine, marti 22.03.2011 se va realiza popularea cu cele 8 tone de crap cu greutatea intre 3-5 kg/buc.

Specii de pesti: Crap,Somn,Salau,Cteno,Stiuca,

Facilitati :Catch & Release (CR),Posibilitate campare,Ponton,

Acces balta : Balta de pescuit Magura 9 este amplasata in judetul Calarasi, la 43 km de Bucuresti. Din Bucuresti se pleaca pe drumul catre Oltenita, dupa ce se termina comuna Frumusani se face dreapta pe DJ 401 catre Comunele Heresti, Hotarele si se va intersecta cu DN 41 Oltenita – Giurgiu, unde vom face stanga catre Oltenita. La aproximativ 2 km cand s-a facut stanga ve-ti intalni indicator catre ACCES MAGURA 9.

Unidite: Numar de lansete: 0 lansete

Cazare:Nu

Se retine : Cantitate retinuta: 6 Kg

Regulament: Cantitate retinuta: 6 Kg
Drum de acces: pietruit
Numar de lansete: 0 lansete

Balta de pescuit Magura 9 a fost preluata fara a se navodi in prealabil, iar la un pescuit de control s-a putut constata ca exista o populatie buna de crap si cteno (4-5 kg/ buc ca si generatie) si exemplare de somn si crap peste 10 kg, estimandu-se o populatie piscicola de crap, cteno existenta in jur a 4 tone iar in primavara acestui an se va popula cu 8 t de crap cu dimensiuni intre 2.800 kg si 5.000 kg. (pestele este achitat si cum permite vremea se va realiza popularea – evident filmata si pozata) si 1 tona cu exemplare avand o medie de 10 kg (la fel, cum vremea permite se va realiza popularea ) .
REGULAMENT DE PESCUIT BALTA MAGURA 9 – 2012
1. Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim 4 scule (lansete sau undite), dotate obligatoriu cu 1 (un) ac si plumb sau naditor pierdut (posibilitatea eliberarii plumbului sau naditorului, in cazul ruperii firului principal) ! Este strict interzis pescuitul la “BOMBA”, etc !!!!!!!!!
2. Taxa de pescuit: 150 LEI PENTRU FIECARE PESCAR de la rasarit pana la apus, 100 LEI PENTRU PESCARII CARE PRACTICA C&R pentru 24 h; (pentru pescuitul de noapte trebuie sa existe o recomandare si se pescuieste NUMAI in sistem C&R)
3. Locul de pescuit aferent taxei este ponton (18 mp) sau loc special amenajat, delimitat cu pietris pentru confortul pescarului si la o distanta care sa-i confere pescarului o intimitate; daca se doreste pot pescui doua posturi pe un ponton;
4. Fiecare pescar care plateste taxa de 150 lei, va putea retine cantitatea de 6 kg de peste, capturile de crap ce vor depasi 5 kg vor fi eliberate imediat ce au fost prinse in stare vie si fara a fi ranite. (daca se doreste retinerea a mai mult de 6 kg, se va percepe o taxa suplimentara de 25 lei/ kg);
5. Fiecare pescar poate veni insotit de familie (sotie, prietena, copii) SAU un prieten cu drepturi depline.
6. Taxa de agrement pentru alti vizitatori este de 30 lei/adult si nu poate atinge sculele de pescuit ale celui care a platit taxa ! ! !
7. In cazul in care se constata ca un exemplar mai mare de 5 kg a fost ranit, se va percepe o taxa de 40 lei /kg pentru pestele respectiv;
8. Capturile de SALAU, SOMN, STIUCA nu se pot retine indiferent de greutate si se vor elibera imediat in stare vie si fara a fi ranite !
9. Este strict INTERZIS sa puna pestele in acelasi juvelnic ecologic (sac pt crap) doi sau multi pescari, precum si cedarea pestilor prinsi de catre un pescar catre alti pescari !
10. Folosirea saltei pentru crap este obligatorie. (daca nu aveti, se inchiriaza atat sacul ecologic , cat si salteaua de la administratie 5 lei salteaua, 5 lei sacul )
11. Nu se arunca lanseta pe diagonala pentru a deranja pescarii vecini;
12. Nu se poate planta sau nadi din barca, nadirea se face numai de pe mal;
13. Pe acest bazin sunt interzise manelele, injuriile, chefurile si oricare alte activitati care pot deranja ceilalti pescari aflati pe balta. Pescarul poate face un gratar (atentie ! ! ! ! ! este INTERZIS focul deschis direct pe sol) si sa bea o bere, dar sa o faca in asa fel incat sa nu deranjeze pe ceilalti pescari !
14. Sunt interzise scaldatul, ruperea salciilor de pe mal, intrarea in culturile agricole din apropiere;
15. Pescarul care va fi gasit ca nu respecta unul din punctele de mai sus, va fi scos imediat dupa bazin, dupa ce i se va elibera in apa pestele prins pana in acel moment;
16. Pe acest bazin, cel care va fi prins ca sustrage (ASCUNDE) peste, altul decat cel care poate fi retinut conform taxei achitate, se face vinovat de FURT, fapta penala pedepsita de art 208 Cod Penal. Vinovatii vor fi reclamati organelor de politite !
17. Pescarul se va deplasa la locul de pescuit cu masina personala, va descarca bagajul, dupa care masina va fi adusa in parcare la sediul administrativ:
18. Pescarul va anunta administratia in momentul plecarii si se va supune oricarui control din partea administratiei pentru bagajul pe care-l are.
19. Pescarii au obligatia ca dupa incheierea partidei de pescuit sa lase locul curat (fara chistoace de tigari, coji de seminte, sticle goale, cutii metalice de orice tip, etc) prin colectarea tuturor deseurilor si resturilor menajere in saci sau pungi care se ridica de catre pescar la terminarea partidei de pescuit si vor fi depozitate in locul special amenajat la sediul administrativ;
20. Locul de pescuit se poate rezerva telefonic sau printr-un mail, dar trebuie sa se cunoasca faptul ca daca se intarzie si vor exista alti clienti se va pierde locul respectiv.
21.Administratia S.C. BEST STIL S.R.L. este exonerata de orice raspudere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente si urmari generate de consumul de alcool sau neatentie a pescarului si insotitorilor acestora;
22. Incalcar

Accepta Permis :fara

Pescuit nocturn :Da

Contact : dl Sorin : 0749.062.467

Taxa : Catch & Release (Prinde si elibereaza): 100,00 lei
Pescuit ziua: 150,00 lei / 12 h

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Balta Magura 9 Calarasi 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Etichetat cu:
Postat in Balti, Baltinerevizuite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită