Balta Livada de bihor Bihor

Balta Livada de bihor/Bihor

(Rating)

Balta Livada de bihor
Provided by

Localizare : Livada/Bihor

Prezentare : Balta Livada de bihor 2013 este un loc minunat pentru pescari se gaseste crap foarte  frumos, exemplare de somn chiar foarte mari ,recordul fiind peste  59kg. Membrii AVPS platesc 25 ron iar permisul la ei e de 75 ron. restul platesc taxa normala. Suprafata este aprox. 26 ha, adincimea maxima 5-6m.Pescarii recomanda aceasta balta pentru activitatea pe care o ai in timpul partidelor de pescuit.

Specii de pesti: Crap , Salau , Somn , Stiuca , Caras , Biban.

Facilitati :

Acces balta : Din Oradea in directia Arad se trece de Aeroport si de aici pana in loc Livada cca. 4 km.

Unidite : 5 lansete

Cazare : Nu

Se retine : 5 kg

Regulament : Se pescuieste cu doua bete/persoana a cate un carlig fiecare,echipamentul si regulile conform celor pretinse in campionatul national(plumb pierdut,minciog ecologic,saltea,spray etc) plus obligatoriu cantar cu scala mai mare de 22 kg.

La inceperea partidei se poate opta pentru bat in plus,tarif 10ron/bat/zi dar nu mai mult de 4 bete/pers,in timpul partidei nu se poate achita sau renunta la batul in plus(un pachet de trei zile va costa 130ron/pers pescuit cu trei bete).

Navomodelele sunt STRICT INTERZISE!

Accepta Permis : Da

Pescuit nocturn : Da

Contact : Paza lac Livada: Petre Bordas – 0040 722 195 140 Alin Domocos – 0040 722 159 141 Dan Gainar – 0040 372 760 742

Taxa : Pescuit ziua:50 lei/ 12h

 

* -pentru modificari ale tarifelor,regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati;multumit anticipat.

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Balta Livada de bihor Bihor 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Etichetat cu: , , , ,
Postat in Balti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită