Balta Han Camelot Bihor

Balta Han Camelot

Localizare : Hidiseu de Cris/Bihor

Prezentare: Balta han camelot | 2013 | Balta privata , peste farte mult cu capturi frumoase. Hanul camelot posibilitate de cazare dotat cu piscina casute si camere cu tot comfortul. in pretul cazari este inclus accesul la piscina si pescult

Pentru pescarii care doresc sa petreaca mai multe zile pe malul lacului alaturi de familie si prieteni, oferim posibilitatea de cazare in pensiune, in pretul careia este inclus: micul dejun, intrarea la piscina si sezlongul.

Pe malul lacului, avem amenajate locuri de prajit cu grill si filigorie pentru 8-10 persoane unde va puteti relaxa total alaturi de familie si prieteni.

Specii de pesti: Caras,crap.

Facilitati : Se poate planta.

Acces balta : foarte rau , 15 km Oradea.

Undite: 2 undite

Cazare : Da

Se retine : c&r =0 ron

Regulament:Se pescuieste cu doua bete/persoana a cate un carlig fiecare,echipamentul si regulile conform celor pretinse in campionatul national(plumb pierdut,minciog ecologic,saltea,spray etc)

Accepta Permis : Nu

Pescuit nocturn : Nu

Contact : Han Camelot: Husasau de Cris, nr. 360, Bihor, Telefon: +4 0725 071 505, +4 0744 329 520, E-mail: contact@hancamelot.ro

Taxa : Pescuit ziua:50 lei/ 12h
* -pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; multumim anticipat.

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Balta Han Camelot Bihor 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Etichetat cu: ,
Postat in Balti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită