Balta cu Peste Clinceni

Balta cu Peste ClinceniProvided by baltacupeste.ro

Localizare : Clinceni/Ilfov

Prezentare: Balta cu Peste din Clinceni va ofera si posibilitatea petrecerii unui sfarsit de saptamana placut in compania familiei, fiind spatiu suficient si pentru joaca copiilor.

Pe lacul de agrement (NU acela cu peste) copiii impreuna cu familia pot face o plimbare cu Hidrobicicleta sau cu barca. In viitorul foarte apropiat vor fi finalizate si locurile de joaca special amenajate pentru copii.(topogane, mini golf, pista de role si skateboard, etc)
Conditiile de pescuit sunt dintre cele mai rezonabile. Taxa de pescuit este de 80 RON pe zi, se pescuieste cu maximum 5 bete, iar cantitatea de peste capturat este nelimitata. Se poate pescui pe toata perioada anului, inclusiv iarna la copca. Singurele restrictii fiind cele de greutatea pestelui. Capturile de crap sub 500 gr se vor elibera. La fel si trofeele de peste 15-20 kg.
Pescuitul noaptea este permis in schimbul unei taxe de 160 Lei, incepand cu ora 20:00.

Specii de pesti: Crap,Caras,Novac,Oblete,Biban,Stiuca,Ten, Somotei african,ten, chinezesc, novac si singer,Biban, Stiuca

Facilitati :Posibilitate campare,

Acces balta : Accesul la Balta cu Peste – Clinceni este situata la 5 km de Bucuresti in comuna Clinceni. Accesul pentru pescuit se poate face cu auto, fiind conditii foarte bune de parcare chiar pe marginea lacului, si cu autobuzul.
Din Bucuresti se poate ajunge pe DN 6 inspre Alexandria si din Bragadiru se face la dreapta spre Clinceni. La 200 m dupa intrarea in Clinceni se face din nou la dreapta si s-a ajuns la Balta cu Peste.
Tot din Bucuresti, la Balta cu Peste , se poate ajunge prin prelungirea Ghencea tot inainte. Varianta aceasta este mai putin aglomerata.

Undite: Numar de undite:3 undite

Cazare: Nu

Se retine : Cantitate retinuta: 10 Kg

Regulament: Cantitate retinuta: 10 Kg

Taxarea in sistem catch & release

Taxa pentru pescuitul de zi (de luni pana duminica, intre orele 06.00-20.00) este de 45 lei.
Taxa de 24 ore. Pescuitul de noapte este permis doar in intervalul vineri – duminica si este conditionat de achitarea obligatorie a zilei urmatoare. Pescuitul de noapte se practica intre orele 18.00-18.00, taxa fiind de 90 lei. Este permisa nadirea si plantarea cu navomodelul fara taxa suplimentara.
Tarife pescuit cu retinerea pestelui
Captura de peste poate fi retinuta contra cost, la urmatoarele tarife (TVA inclus):
-crap 1-4 kg: 16 lei/kg
-crap 4-7 kg: 30 lei/kg
-crap peste 7 kg: 45 lei/kg
Pentru caras nu exista limitare in privinta cantitatii retinute.
Numar de bete permis
Se poate pescui cu 3 scule (undite sau lansete), fiind permise doar monturi cu un singur carlig si cu posibilitatea eliberarii plumbului sau naditorului in cazul ruperii firului principal.
Atentie: se vor face controale repetate pentru verificarea monturilor folosite.

Drum de acces: asfaltat
Numar de undite: 3 undite

Accepta Permis : fara

Pescuit nocturn :Da

Contact :

Telefon:
0762 150 163
E-mail
contact@baltacupeste.ro
Site :baltacupeste.ro

Taxa : Pescuit ziua: 45,00 lei / 12 h

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Balta cu Peste Clinceni 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Etichetat cu: ,
Postat in Balti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită