balta Chisoda

Balta Chisoda – Noutati 2013
Sambata 24 martie ora 06.00 s-a deschis noul sezon de pescuit 2013 la BALTA CHISODA. Taxa pescuit 15 lei.
Balta de Pescuit Chisoda are o suprafata de 3 hectare, unde oricine plateste taxa de 15 lei/zi pescuit, poate prinde marele monstru, sau poate face plaja, o plimbare cu barca sau un gratar la iarba verde.
Se pot pescui diferite specii de crap, caras dar acesta, cum ar veni vorba, nu se “pune”, deoarece este atribuit în mod gratuit pescarilor…
Tot gratuit este şi agrementul, pentru că nu se percep taxe nici în acest sens.
Astfel, complexul este un club pentru întreaga familie: dacă soţul sau tatăl este pescar, atunci soţia şi mama pot să facă plajă sau să aibă grijă de grătarul cu mici, în timp ce mezinul familiei poate să admire porumbeii de rasă, să facă fotografii cu poneii , ori, de ce nu, să facă o excursie cu barca pe lac.
Dar variantele sunt multiple! Important este să încercaţi. Ca o curiozitate în plus a acestui frumos loc de agrement este întâlnirea săptămânală a crescătorilor de porumbei de rasă voiajori. Ei se întâlnesc săptămânal aici, pentru “schimb de experienţă”, ori de păsări, iar periodic au loc şi competiţii cât se poate de palpitante, unele dintre ele desemnând “campioni” locali ori naţionali.

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
balta Chisoda 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Postat in Balti, Baltinerevizuite, Bug

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită