Balta Cefa

Balta Cefa

Localizare : Cefa/Bihor

Prezentare: Amenajarea piscicola de la Cefa pune la dispozitia pescarilor 2 bazine amenajate , fiecare avand cate 6ha, populate cu crap, caras, stiuca si somn.Se mai poate pescui si pe canale sau pe colectorul care face legatura dintre Crisul Repede si Crisul Negru aici fiind necesar permisul AJVPS Bihor. Ce depaseste cantitatea inclusa in taxa se plateste caras 4ron/kg, crap 13ron/kg.

Specii de pesti: Caras,Crap,Stiuca,Somn.

Facilitati : Copaci pe mal,Posibilitate campare,magazin,Wc,Barbeque.

Acces balta : Se iese din Oradea pe Dn 79 urmand traseul: Nojorid – Les – Gepiu – Inand.Aici se face la dreapta urmatoarea localitate fiind Cefa. Daca se urmeaza drumul, se traverseaza localitatea si se ajunge la amenajarea piscicola Cefa.

Unidite: 2 undite

Cazare: Nu

Se retine : 2kg

Regulament: Se pescuieste cu doua bete/persoana a cate un carlig fiecare,echipamentul si regulile conform celor pretinse in campionatul national(plumb pierdut,minciog ecologic,saltea,spray etc)

Accepta Permis : Da

Pescuit nocturn : Da

Contact :

proacva-sa.ro

Taxa : Pescuit ziua:15 lei/ 12h

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Balta Cefa 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Etichetat cu: ,
Postat in Balti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită