Balta Butimanu Dambovita

Balta Butimanu/Dambovita

(Rating)

Balta ButimanuProvided by iazbutimanu.ro

Localizare : Butimanu/Dambovita

Prezentare: Ferma piscicola Butimanu dateaza din anii 1950 si in acea vreme se afla aici pe intregul amplasament o lunca ce se intindea de-a lungul intregii comune. In momentul de fata ferma piscicola Butimanu (situata pe cozile Snagovului) este compusa din 180 de ha luciu de apa impartite in 10 iazuri si o pepiniera (pentru producerea puietului necesar popularii fermei). Acestea sunt populate cu specii de crap, cteno, salau, caras, babusca, nobilis si fitofag cu greutati cuprinse intre 200g si 10 kg.
8 din cele 10 iazuri sunt deschise pescuitului sportiv incepand din luna martie si pana la sfarsitul anului.
Pescuitul de recolta se face numai in timpul rece al anului si nu se recolteaza decat specii de fitofagi . Conditiile de a ajunge pe iazul dorit sunt bune (in mare parte drum asfaltat).
S-au deschis doua balti in Butimanu, sat Barbuceanu

Specii de pesti: Crap,Caras,

Facilitati : Copaci pe mal,Posibilitate campare,

Acces balta : Pe drumul vechi Bucuresti – Ploiesti pe ruta Crevedia – Lucianca – Butimanu.Dupa ce treceti podul, se face imediat stanga.Balta este in stanga soselei.

Unidite: Numar de undite: 2 undite

Cazare: Nu

Se retine : Cantitate retinuta: 10 Kg

Regulament:

Cantitate retinuta: 10 Kg

REGULAMENT DE PESCUIT SPORTIV RECREATIV 2011 Butimanu
Art. 1. In cadrul amenajarii piscicole Butimanu pescuitul sportiv recreativ este permis numai de pe mal si se desfasoara contra platii unei taxe stabilita de administratorul amenajarii. Taxa da dreptul persoanelor sa desfasoare activitati de pescuit sportiv recreativ indiferent ca acestea realizeaza sau nu realizeaza capturi.
Art.2. In cadrul taxei de pescuit, un un pescar poate pescui cu maxim 5 lansete si 2 undite. Pentru fiecare lanseta sau undita in plus se va plati 10 lei.
Art.3. Este interzis pescuitul la japca precum si prin alte metode ce intra sub incidenta Legii nr.192/2001 cu completarile si modificarile ulterioare, precum si pescuitul cu scule sau instrumente care nu sint acceptate potrivit legii ca facand parte din categoria celor destinate pescuitului sportiv-recreativ.
Art.4 Persoanele care desfasoara activitati de pescuit sportiv-recreativ au obligatia de a prezenta pentru verificari bonul de pescuit cel putin pina la parasirea perimetrului bazinului, oricaror organe abilitate cu acest drept precum si personalului de control si administratorilor S.C. Piscicultorul S.A.
Art. 5 Pescarul sportiv are obligatia de a elibera in apa exemplarele capturate care nu au dimensiunile minime prevazute de anexa 4 la Legea nr.192/2001 cu modificarile si completarile ulterioare si de a prezenta pentru verificare in timpul sau la finalul partidei de pescuit a tuturor exemplarelor capturate si retinute, echipelor de control si verificare ale administratorului legal sau ale organelor abilitate ale statului.
Art. 6 Pescarii sportivi si insotitorii acestora au obligatia de a se comporta in spiritul respectului reciproc pe toata perioada stationarii in perimetrul bazinului piscicol, de pastrare a curateniei si de luare a tuturor masurilor pentru a preveni orice evenimente cu consecinte negative (incendii, degradari ale trenurilor agricole invecinate, alterarea calitatii apei din bazin prin aruncarea de deseuri resturi substante chimice etc.)
Art. 7 Nerespectarea prevederilor prezentului regulament dar si a celorlalte reglementari legale in vigoare de catre orice persoana din afara societatii, care se prezinta pentru pescuit sportiv, obliga personalul de paza si control sa ia masura sesizarii organelor in drept, precum si de interzicere a stationarii sau nepermiterii accesului in perimetrul bazinului piscicol.
Drum de acces: de pamant
Numar de undite: 2 undite

Accepta Permis : fara

Pescuit nocturn : Da

Contact :

Tel.: 0744 34 30 18

      Sef Ferma – Inginer Olteanu Gabriel 
gabriel.olteanu@iazbutimanu.ro

Daca veniti cu 4 prieteni platitori de taxa si trimiteti un SMS cu numele dumneavoastra si cel al prietenilor la0744343018sunteti scutit de taxa

iazbutimanu.ro
Taxa : Pescuit ziua: 40,00 lei / 12 h
Pescuit noaptea: 40,00 lei / 12 h
Pescuit 24 h: 80,00 lei

Plantat: 50,00 lei

Taxa Barbuceanu 3 – 40 lei
Taxa Barbuceanu 2 – 60 lei

 

* -pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; multumim anticipat.

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Balta Butimanu Dambovita 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Etichetat cu:
Postat in Balti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită