Balta Branisca Hunedoara

 

Balta Branisca

Localizare : Branisca/Hunedoara

Prezentare: Branisca – aici avem la dispozitie trei balti pentru pescuit, insumand circa 12 hectare de apa, dintre care una este destinata pescuitului industrial – pentru restaurant sau pentru achizitii direct de pe balta. Adancimea medie in celelalte doua amenajari variaza intre 2,5 metri la calugar si 1,5 metri la mal.
Potrivit administratorului de aici, in toamna baltile au fost populate cu 2 tone de caras si o tona de crap. Pe langa acesti pesti, mai exista la Branisca si amur. Taxa de pescuit pentru o zi oscileaza intre 25 si 35 de lei, in functie de balta, pret in care sunt incluse produse de la restaurant in valoare de 5 lei. De asemenea, pescarii pot opta pentru un pescuit de dupaamiaza, dupa orele 16.00 tariful fiind de 20 de lei.
Anul trecut baltile au fost populate inclusiv cu somni, salai si sturioni, insa la dimensiuni mici, exista insa crapi si la 20kg.Leurean Lazar, patronul de la Branisca.

Specii de pesti: Crap,Somn,Caras,Salau,Amur,

Facilitati :Copaci pe mal,Magazin,WC,Posibilitate campare,

Acces balta :Este situata la iesirea din comuna Branisca la aproximativ 15 km de localitatea Deva. Se poate ajunge foarte usor la balta: din Deva pe drumul E68 (catre Arad), iar la termocentrala de la Mintia se trece barajul dupa care se face stanga si imediat dupa iesirea din comuna Branisca pe dreapta e balta.

Undite: Numar de lansete: 4 lansete

Cazare:Nu

Se retine : Cantitate retinuta: 7 Kg

Regulament: Cantitate retinuta: 7 Kg
Drum de acces: asfaltat
Numar de lansete: 4 lansete

Accepta Permis :fara

Pescuit nocturn :Da

Contact :-

Taxa : Pescuit ziua: 25,00 lei / 12 h

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Balta Branisca Hunedoara 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Etichetat cu:
Postat in Balti, Baltinerevizuite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită